Companie – RoofArt – acoperisuri si sisteme de acoperis

Fondată în 2001, RoofArt Romania a devenit promotor al soluţiilor durabile pentru acoperişuri: țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii de tinichigerie specifice

Compania brașoveană investește continuu în asigurarea unui nivel superior de calitate în ceea ce privește portofoliul de produse:

- calitate înaltă a materiei prime folosite în producţia sistemelor de învelitori, principalul furnizor al tablei din oţel fiind concernul scandinav SSAB

- linii de producţie şi utilajele profesionale finlandeze, marcile Samesor si Macring

- inovativitate în ce priveşte design-ul şi funcţionalitatea produselor finite

Produse româneşti la standarde nordice

Experienţa de aproape 20 de ani la nivel de Grup, a ajutat compania RoofArt să încheie parteneriate la nivel multinațional, în prezent aceasta distribuind produsele sale atât pe piața est-europeană, cât și în ţări precum Marea Britanie și Germania.

Misiunea

Misiunea companiei RoofArt este de a oferi comunităţii soluţii durabile pentru acoperişuri, de a creşte gradul de educare privind tehnicile moderne de montaj şi de a oferi angajaţilor un mediu de lucru plăcut şi sigur pe termen îndelungat.

Istoricul companiei

 1. 2001

  Se înființează la Brașov societatea RoofArt SRL, cu scopul de comercializare a sistemului pluvial în România. Având depozite proprii, compania se focusează pe dezvoltarea unei rețele de distribuție ce va cuprinde toate județele României.

 2. 2003

  Este inaugurată la Chișinău fabrica de producție a sistemului de jgheaburi şi burlane, sub marca Pluvial 150. Pentru acest fapt, se achiziționează un utilaj marca RIMA.

 3. 2008

  Compania RoofArt semnează contractul cu firma suedeză SSAB, producător oţel de duritate înaltă, şi menţine până în prezent parteneriatul de achiziţie a materiei prime pentru întreaga gama de produse. Implementarea Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001:2000.

 4. 2010

  Scandic® devine marcă înregistrată pentru sistemul pluvial RoofArt. Compania obţine certificatul de conformitate cu Standardele Europene SREN 1462:2006, SREN 612:2006 pentru sistemul pluvial.

 5. 2013

  Dezvoltarea companiei prin inaugurarea unei linii de producţie a ţiglei metalice şi lansarea în piaţă a unui produs nou, marca Umbrella® pentru care se obţine certificatul de marcă înregistrată.

 6. 2014

  Lansarea unui produs inovativ, ţigla metalică cu prinderi ascunse, Umbrella® dublu-modulară, cu următoarele avantaje: uşurinţă în manevrare, lucru la înalţime şi montaj, economie şi pierderi reduse de material.

 7. 2015

  Sistemul pluvial Scandic® este produs la comandă specială şi în culoarea verde, RAL 6020.

 8. 2016

  În cadrul unui proces elaborat de rebranding, RoofArt lansează o nouă identitate vizuală, un logo modern, un slogant inspirat, o imagine fresh.

 • 10

  Țări au acces la produsele RoofArt, prin distribuitori locali

 • 15

  Ani de activitate pe piaţa sistemelor de acoperiş din România

 • 8

  Parteneri externi, de încredere, colaborează şi comunică în permanenţă cu noi

Roofart Group

Multumim pentru interesul acordat companiei. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Multumim pentru interesul acordat companiei. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Impresii și păreri

Marcin Parczewski

SSAB Suedia, Sales Manager CEE

SSAB deţine parteneriate doar cu acele companii care au standarde de calitate la fel ca noi, companii care vor să creeze produse superioare calitativ, de aceea Grupul RoofArt este un exemplu perfect de o astfel de companie. Am început colaborarea în anul 2008 şi pot spune că este un parteneriat perfect între furnizor şi client, am vazut produsele lor şi sunt cu siguranţă de calitate europeană!

Tomas Čeginskas

RoofArt Lithuania

Produsele RoofArt sunt de cea mai bună calitate! Oferă o atenție deosebită detaliilor, întrucât acestea fac diferenţa. Livrările produselor sunt întotdeauna la timp, negreșite. Împachetarea este la îndemână și practică. Gama de culori este vastă. Ca rezultat toți clienții care au cumpărat produsele RoofArt în Lituania sunt satisfăcuți.

Agnieszka Trompeta

RoofArt Slovakia

În Slovacia se știe despre calitatea materiei prime provenită de la SSAB, din această cauză, pentru noi RoofArt este sinonimul calității superioare suedeze. Ceea ce garantează produselor RoofArt un consumator satisfăcut este combinația dintre proprietățile excelente ale materiei prime și prețul accesibil.

Nadia Sakovets

RoofArt Ukraine

Grupul RoofArt este o companie de succes cu o dezvoltare dinamică. Creşterea lor intensivă este bazată pe 3 piloni - management competent, inovații și materie primă de calitate. Datorită comunicării bune dintre inginerii și diriginții de șantier toată lucrarea este perfectă. Prin urmare, în fiecare an compania crează noi parteneriate în diferite țări, înființează puncte de vânzare etc.

Alexey Fefelov

RoofArt Russian Federation

Modul în care am putea descrie parteneriatul nostru cu RoofArt, pe scurt: suntem satisfăcuți. La scurt timp după prima interacțiune cu RoofArt și produsele lor am ajuns să avem o opinie foarte bună. RoofArt nu este numai un sistem pluvial, este un brand dezvoltat în ani de experiență și cunoștințe acumulate de fondatorii lui, un brand care produce o gamă vastă de produse și accesorii pentru acoperiș.

Duncan Kingston

Southern Sheeting Supplies Ltd, United Kingdom

De când am început să colaborăm cu RoofArt am realizat că este cel mai inovativ şi modern sistem pluvial din metal pe piața Marii Britanii. Fideli calității superioare, RoofArt a introdus sistemul pluvial din oțel cu o ofertă accesibilă pe această piaţă. Avem doar cele mai bune impresii atât despre serviciile oferite de companie cât și despre calitatea produselor!

Valeriu Boată

Persoană fizică, loc. Carcea, jud. Dolj

Sunt foarte mulțumit de produsele dumneavoastră și mă refer la sistemul de jgheaburi și burlane RoofArt. În momentul de faţă am terminat construcția la roşu a unei case şi am ales ca sistemul pluvial să fie RoofArt datorită raportului calitate-preț foarte bun. Jgheaburile și burlanele RoofArt sunt rezistente, foarte bune calitativ și cu un design deosebit.

Daniel Cocuz

Distribuitor, SC PRODAJO SRL, Vaslui

Colaborez cu RoofArt din 2014! Apreciez la produsele dumneavoastră raportul calitate-preţ, garanţia oferită, materialele folosite, oţelul de calitate. Directorul de zonă răspunde prompt solicitărilor mele şi este bine pregătit. Materialele promoţionale sunt de folos în relaţia mea cu clienţii. Sistemul de comandă al produselor este uşor de folosit. Clienţii mei sunt foarte mulţumiţi de calitatea tablei SSAB, dar şi de calitatea sistemului de scurgere. Mulţumim!

Lucian Ferencz

Persoană fizică, Săcele, jud. Braşov

Produsele sunt de calitate, rezistente. Am achiziţionat în 2010 un sistem pluvial şi acum culoarea este la fel.

Florin Raţă

Persoană fizică, sat Cotumba, jud. Bacău

Produsele RoofArt au o calitate foarte bună, un aspect deosebit, îmbinările sunt etanşe, de durată, jgheaburile foarte rezistente cu cleme de susţinere foarte dure şi neflexibile, ceea ce îi conferă o rezistenţă în timp la intemperii (zăpadă, gheaţă, ploi abundente etc.). În concluzie, sunt foarte mulţumit, recomand tuturor această firmă iar dacă voi avea nevoie pe viitor, cu siguranţă voi face aceeaşi alegere.

Radu Crăciunică

Persoană fizică, sat Recea, jud. Buzău

O tablă frumoasă, relativ uşor de montat, ce are avantajele sale şi provine de la o companie care pare să fi înţeles principiul "un client mulţumit spune la 10, unul nemulţumit spune la 100".

Daniel Țiba

Persoană fizică, raionul Telenești

Suntem mulțumiți că am ales produsele RoofArt pentru renovarea acoperișului. Sunt calitative, inovative și arată bine. Montatorii au lucrat repede şi cu atenţie.

Valeriu Boata

Persoană fizică, raionul Soroca

Urmând recomandarea rudelor noastre, am decis să utilizăm la realizarea acoperișului, țigla metalică Umbrella. Am optat și pentru sistem de scurgere, din aceeași tablă. Acesta a asigurat aspectul estetic al casei iar noi ne simțim în siguranță, pentru că știm că am achiziționat produse calitative.

Emanuel Muntean

Distribuitor, SC VIVA SRL, Alba Iulia

Colaborez de mult timp cu firma RoofArt şi sunt foarte multumit, produsele sunt de foarte bună calitate si am avut doar clienţi satisfăcuţi, acest lucru m-a determinat să continui colaborarea şi să nu apelez la alţi furnizori. Sunt încântat şi de colaborarea cu Directorii de Zonă şi când am apelat la ei, au răspuns cu promtitudine.