Sisteme pluviale, jgheaburi și burlane pentru drenare și scurgere

Rolul cel mai important al jgheaburilor este îndepărtarea apei de ploaie, a zăpezii şi gheţii topite de pe acoperişul unei clădiri, pentru a menţine faţadele curate şi spaţiul din jurul clădirii uscat. Fiind expuse acestor condiții, sistemele pluviale trebuie să fie rezistente la coroziune în condiţii de umiditate permanentă, intemperii, precum şi radiaţii UV.

În plus, materialul trebuie să fie uşor de prelucrat și să-şi păstreze aspectul pentru un timp îndelungat. Furnizorul de materie primă, compania scandinavă SSAB, a produs şi creat deja de decenii grade speciale de oţel ce răspund unor cerințe exigente. 

 

Sistemul pluvial Scandic® combină funcţionalitatea, aspectul estetic şi durabilitatea, caracteristici dezvoltate și îmbunătățite continuu de cei peste 17 ani de experiență în producerea sa.

 

3 clase

Alege sistemul pluvial potrivit și selectează elementele pentru detalii și cumpărare

Specificații

Garanție

Vezi filmul de montaj

Sistemele pluviale RoofArt sunt dotate cu toate elementele necesare, 23 la număr, 8 dintre care sunt complementare. Pentru mărimi, culori și comandă online viziteaza versiunea desktop a site-ului.

Scandic® Color Scandic® Zinc Scandic® Cupru
Originea materiei prime oțel nordic SSAB Kosice, Slovacia Grecia
Grosimea oțelului min. 0.57 mm min. 0.50 mm
Masa stratului de zinc 275 g/m² 275 g/m²
Acoperirea GreenCoat RWS
Grundul în culoarea vopselei
Durata medie de exploatare 50 de ani 30 de ani 500 de ani
Garanția anticoroziune 30 de ani 10 ani
Garanția pentru menținerea culorii 15 ani
Grosimea tablei min. 0.50 mm
Puritate 99%
  • Oțel nordic 'BIO'

    Acoperirea GreenCoat RWS presupune vopsirea oțelului pe ambele părţi, un strat cu proprietăți BIO ce conţine granule polimerice pentru ca suprafaţa să reziste la zgâriere. Acoperirea are calităţi excelente de păstrare a luciului şi durabilitate a culorii. Produsele rezistă la temperaturi situate între -40° și 100° Celsius.

  • Producție autohtonă

    RoofArt este singura companie din țară care produce toate elementele necesare unui sistem pluvial complet. Este un produs autohton, fabricat folosind utilaje finlandeze marca Macring, din materie primă de proveniență nordică (SSAB).

  • Montare prin click

    Metoda click este o metodologie revoluționară de montare a elementelor sistemului pluvial. Cârligele, brățările jgheab și cele burlan sunt fixate prin simpla apăsare, iardupă fixare acestea nu pot fi demontate accidental. 

Proiecte realizate

Vezi proiecte realizate