Tablă fălțuită pentru acoperiș

GreenCoat PLX Pro BT a producătorului scandinav SSAB, este un produs ușor maleabil dezvoltat pentru lucrări de tinichigie de orice dificultate. Produsele din gama GreenCoat sunt vopsite prin intermediul tehnologiei ecologice patentate, în care o parte substanţială a materialului tradiţional pe bază de produse fosile este înlocuit cu o componentă pe bază bio. Rezultatul - un produs unic, din clasa premium pentru acoperișuri cu pante lungi.

 

TABLĂ FĂLȚUITĂ CU DESIGN UNIC

Tabla fălţuită utilizează o tehnică prin care arhitecţii şi tinichigiii capabili îşi pot pune în valoare creativitatea şi aptitudinile profesionale. Aceste acoperişuri se folosesc de întregul potenţial al avantajelor estetice ale oţelului vopsit. Se potrivește perfect în medii tradiţionale, dar oferă arhitectului şi posibilităţi nelimitate de a crea soluţii deosebite şi inovatoare.

1 gama

Specificații

Garanție

Sistemele pluviale RoofArt sunt dotate cu toate elementele necesare, 23 la număr, 8 dintre care sunt complementare. Pentru mărimi, culori și comandă online viziteaza versiunea desktop a site-ului.

Tablă fălțuită
Originea materiei prime oțel nordic SSAB
Grosimea oțelului min. 0,60 mm
Masa stratului de zinc 350g/m²
Acoperirea GreenCoat PLX Pro BT, 36µm
Grundul 10µm în culoarea vopselei
Raza minimă de îndoire 1,5 x grosimea tablei
Temperatura minimă de montare -15°C
Durata medie de exploatare 50 de ani
Garanția anticoroziune 30 de ani
Garanția pentru menținerea culorii 15 ani

Trimite proiectul pentru estimare

Proiecte realizate

Vezi proiecte realizate