Țiglă metalică

Cu o garanţie extinsă de până la 30 de ani, acoperiri de vopsele pe bază bio, tratamente anticoroziune și pentru menținerea culorii, ţigla metalică Umbrella® răspunde celor mai exigente aşteptări. Toate acestea pentru un produs finit ce va asigura casei dvs. trăinicia şi aspectul impecabil.

 

Alegeți modelul de țiglă metalică care ce vi se potrivește

Țigla metalică Umbrella este produsă în două variante: cu prinderi ascunse (formată din panouri de două module) și clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module). De asemenea, puteți opta și între diferite tipuri de materie primă: țigla metalică din clasele Mat Premium și Mat Superior este realizată din oțel nordic SSAB, sau țigla metalică din clasele Mat Structurat, Lucios Standard și Lucios Economic. Pentru a afla detaliile tehnice aferente fiecărui model, alegeți varianta dorită din imaginea alăturată.

2 modele

 

Vezi filmul de montaj

Țigla metalică RoofArt este un produs revoluționar, care ridică standardele de calitate ale țiglei metalice la un alt nivel. Pentru tipuri, mărimi, culori și estimare în baza proiectului propriu vizitează versiunea desktop a site-ului.

Mat Extra Mat Premium nordic Mat Superior nordic Mat Structurat Lucios Standard Lucios Economic
Originea materiei prime a se verifica telefonic stocul disponibil a se verifica telefonic stocul disponibil a se verifica telefonic stocul disponibil a se verifica telefonic stocul disponibil
Grosime 0,50 mm 0,53 mm 0,48 mm 0,47 mm 0,47mm 0,42 mm
Masa stratului de zinc 225 g/m² 225 g/m² 225 g/m²
Acoperirea Matt Polyester, 35µm GreenCoat Mica BT, 30µm Rough Matt Polyester, 30µm High Matt Polyester, 25µm Polyester, 25µm Polyester, 25µm
Grundul în culoarea vopselei în culoarea vopselei în culoarea vopselei în culoarea vopselei alb alb
Garanția anticoroziune 15 ani 30 ani 30 ani 10 ani 10 ani 10 ani
Garanția pentru menținerea culorii 15 ani 20 ani 10 ani 7 ani 7 ani 7 ani
Proveniența materiei prime oțel nordic SSAB oțel nordic SSAB
Stratul de zinc 275 g/m² 275 g/m² 220 g/m²
GreenCoat Mica BT are o suprafaţă exclusivă, texturată cu reflexii sclipitoare. A fost creată în mod special pentru a fi utilizată la profiluri de ţigle cu cerinţe estetice ridicate Produsul este fabricat conform patentului BT*, fiind în topul produselor ecologice
Durata medie de exploatare 50 ani 50 ani
Matt Polyester pentru profile de ţigle este disponibil în 3 culori Acoperirea asigură soliditatea culorii şi rezistență la coroziune
  • Aspect uniform

    Îmbinarea perfectă a panourilor de țiglă dublu-modulare cu prinderi ascunse și nuanța semi-mată a vopselei, garantează un aspect plăcut, unic și uniform. Datorită sistemului de control al calității SSAB, nuanța de culoare se păstrează de la un lot de materie primă la altul.

  • Oțel nordic 'BIO'

    Țigla Umbrella® Premium este fabricată din oțel nordic SSAB. Testată în condițiile dure ale Scandinaviei, acoperirea GreenCoat Mica BT reprezintă o tehnologie patentată de vopseluri ecologice, în care o parte substanţială a materialului tradiţional pe bază de produse fosile este înlocuit cu o componentă pe bază bio.

  • Îmbinarea panourilor

    Modulele de țiglă metalică Umbrella® sunt dotate cu o ambutisare ce permite suprapunerea perfectă a patru panouri de țiglă. Tăierea 3D asigură un aspect uniform al acoperișului și permite combinarea modulelor de dimensiuni mici.

Proiecte realizate

Vezi proiecte realizate