Produse româneşti la standarde nordice

Fondată în 2001, RoofArt Romania a devenit promotor al soluţiilor durabile pentru acoperişuri: țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii de tinichigerie specifice.
Compania brașoveană investește continuu în asigurarea unui nivel superior de calitate în ceea ce privește portofoliul de produse:

calitate înaltă a materiei prime folosite în producţia sistemelor de învelitori, principalul furnizor al tablei din oţel fiind concernul scandinav SSAB;

linii de producţie şi utilaje profesionale finlandeze, mărcile Samesor și Macring;

inovativitate în ce priveşte designul şi funcţionalitatea produselor finite.

Experienţa de aproape 20 de ani la nivel de Grup a ajutat compania RoofArt să încheie parteneriate la nivel multinațional, în prezent aceasta distribuind produsele sale atât pe piața est-europeană, cât și în ţări precum Marea Britanie și Germania.

Misiune și viziune

Misiunea companiei RoofArt este aceea de a dărui comunităţii soluţii durabile pentru acoperişuri.

Ne dorim să creştem gradul de educare privind tehnicile moderne de montaj şi, de asemenea, să oferim angajaţilor un mediu de lucru plăcut şi sigur pe termen lung.
Investim în mod permanent în utilajele cele mai performante, întrucât suntem axați pe obținerea celor mai bune rezultate.

Viziunea noastră constă în realizarea și proiectarea unor sisteme de învelitoare cu o calitate maximă. Astfel, ne dedicăm cercetării și dezvoltării produselor din portofoliu, îmbunătățindu-le în mod constant.

Împărtășim aceleași valori cu partenerii noștri externi, de încredere, care colaborează și comunică în permanență cu noi.