Cum a început povestea RoofArt. Scurt istoric al companiei

Prezent

Produsele RoofArt sunt apreciate și comercializate în 10 țări europene.
În cei peste 17 ani de activitate pe piața sistemelor de acoperiș din România, compania s-a axat pe dezvoltare, îmbunătățind în permanență tehnologiile și investind în cele mai performante utilaje.
Astfel, în prezent, RoofArt deține:

linii moderne de producție țiglă metalică;

utilaje de debitare și ștanțare tablă pentru pregătirea acesteia în vederea producerii accesoriilor de acoperiș;

linii moderne de producție jgheaburi și burlane;

utilaje de ștanțare și prese pentru toate elementele componente ale sistemului pluvial (brățări, cârlige, capace, racorduri etc.);

vopsitorie în câmp electrostatic pentru cârligele de jgheab produse din oțel zincat;

produsele sunt livrate către clienți în condiții optime după ce sunt supuse procesului de înfoliere, împachetare și etichetare;

fabrica RoofArt are capacitatea de a produce accesorii la cererea clienților, adaptate nevoilor proiectelor acestora.

Dedicați dezvoltării durabile

Compania RoofArt investește în mod constant în dotarea fabricii cu utilaje ultraperformante pentru a îmbunătăți procesul de producție.

De asemenea, pentru a crește durabilitatea, se pune accent în permanență pe cercetare în vederea dezvoltării designului și a funcționalității prezente la nivelul elementelor componente ale sistemului de învelitoare. Iar una dintre cele mai importante părți ale procesului constă în proiectare.

Astfel, inginerii proiectanți RoofArt depun eforturi considerabile pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor și exigențelor venite din piață.