Alege tipul de materie primă:

Suedia, SSAB
Grosimea tablei: 0,53mm
Masa stratului de zinc: 275g/mp
Acoperire: GreenCoat Mica BT 30µm
Grund: în culoarea vopselei
Garanție anticoroziune: 30 de ani
Garanție la culoare: 20 de ani

Suedia, SSAB
Grosimea tablei: 0,48mm
Masa stratului de zinc: 275g/mp
Acoperire: Rough Matt Polyester 30µm
Grund: în culoarea vopselei
Garanție anticoroziune: 30 de ani
Garanție la culoare: 10 de ani

Grosimea tablei: 0,50mm
Masa stratului de zinc: 225g/mp
Acoperire: Matt Polyester 35µm
Grund: în culoarea vopselei
Garanție anticoroziune: 15 de ani
Garanție la culoare: 15 de ani

Grosimea tablei: 0,47mm
Masa stratului de zinc: 225g/mp
Acoperire: High Matt Polyester 25µm
Grund: în culoarea vopselei
Garanție anticoroziune: 10 de ani
Garanție la culoare: 7 ani

Grosimea tablei: 0,47mm
Masa stratului de zinc: 225g/mp
Acoperire: Polyester
Grund: alb
Garanție anticoroziune: 10 de ani
Garanție la culoare: 7 ani

Alege modelul de țiglă metalică:

Ţigla metalică clasică este produsul standard oferit pieţei, caracteristica principală fiind lungimea maximă în care poate fi produsă, respectiv 4230mm (echivalentul a 12 module).

 

Află mai multe

Produs inovativ, special conceput pentru ușurinţa lucrului la înălţime. Simplu de montat și de manevrat, fără îmbinări vizibile – avantaj ce elimină posibilele infiltrări de apă în zonele de fixare cu șuruburi!

Află mai multe

Țiglă metalică

Fiecare dintre noi ne dorim, pentru propria casă, un acoperiș suficient de bun încât să ofere siguranță și rezistență timp îndelungat împotriva intemperiilor vremii și a altor factori care pot contribui la deteriorarea lui. În cele din urmă, este vorba despre o investiție făcută în calitatea, siguranța și confortul propriei case, lucruri puse pe primul loc de oricine, atunci când vine vorba despre construirea sau îmbunătățirea unei locuințe.

De asemenea, atât pentru echipele de lucru, cât și pentru beneficiarul lucrării, montajul unui acoperiș de calitate ar trebui să poată fi făcut cu ușurință – lucru care ar dovedi potrivirea perfectă a foilor de tablă, spre exemplu, în cazul acoperișurilor de țiglă metalică, și a celorlalte elemente care completează sistemul de învelitoare.

Acest lucru nu doar că permite montarea acoperișului fără a întâmpina dificultăți, dar fără îndoială va asigura, mai târziu, și posibilitatea unor intervenții ușoare pentru eventuale reparații.

Tocmai pentru că este atât de important să alegi un acoperiș de calitate pentru casa ta, compromisurile nu ar trebui să existe atunci când faci această alegere. Desigur, întregul proces de construire al unei case se poate dovedi epuizant atât din punctul de vedere al energiei pe care o solicită, cât și din punct de vedere financiar. Dar acest lucru nu înseamnă că poți să faci abstracție de însemnătatea acoperișului, neacordându-i atenția și importanța care se impun.

Țigla metalică de la RoofArt

Cu o garanţie extinsă de până la 30 de ani, acoperiri de vopsele pe bază bio, tratamente anticoroziune și pentru menținerea culorii, ţigla metalică Umbrella® răspunde celor mai exigente aşteptări. Toate acestea pentru un produs finit ce va asigura casei dvs. trăinicia şi aspectul impecabil.

Alegeți modelul de țiglă metalică care vi se potrivește

Țigla metalică Umbrella este produsă în două variante: cu prinderi ascunse (formată din panouri de două module) și clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module).

De asemenea, puteți opta și între diferite tipuri de materie primă: țigla metalică din clasele Mat Premium și Mat Superior este realizată din oțel nordic SSAB, sau țigla metalică din clasele Mat Structurat, Lucios Standard și Lucios Economic.

Pentru a afla detaliile tehnice aferente fiecărui model, te invităm să completezi formular de contact din subsolul paginii, urmând ca în cel mai scurt timp să fii contactat de echipa noastră pentru a-ți furniza toate informațiile de care ai nevoie.

Țigla metalică Umbrella®

Care sunt avantajele unui acoperiș din țiglă metalică

Țigla metalică a devenit unul dintre cele mai populare materiale folosite pentru construirea acoperișurilor. Acestea atrag, în primul rând, prin durata mare de viață, RoofArt oferind o garanție extinsă de până la 30 de ani pentru acest tip de acoperiș, alături de o garanție de 15 ani anticoroziunie și pentru menținerea culorii.

În plus, dacă în urma unor inspecții periodice privind starea acoperișului se constată probleme – acoperișul este suficient de solid încât muncitorii să poată merge pe suprafața acestuia, pentru reparații. De obicei, problemele apar din din motive care țin de montaj. Dar acest lucru poate fi cu ușurință evitat prin utilizarea accesoriilor de acoperiș de la RoofArt.

De fapt, apelând la soluțiile complete pentru învelitori oferite de compania noastră, se reduc semnificativ posibilitățile apariției defecțiunilor. Astfel, vă propunem soluția completă pentru învelitoare, respectiv, toate accesoriile care asigură ermetizarea acoperișului: folii anticondens, coame, dolii, borduri fronton, racorduri la calcan, șuruburi etc.

Elementele de tinichigerie sunt confecţionate din aceeaşi materie primă precum panourile de ţiglă. Montajul unui sistem complet de învelitoare de la un singur producător reduce semnificativ riscul de apariție a problemelor tehnice sau estetice, îmbinarea precară a elementelor, diferențe de nuanțe între produse, decolorarea diferită în timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garanție, toate acestea pentru a asigura durabilitate şi aspect uniform acoperișului.

Un acoperiș din țiglă metalică nu necesită o structură de rezistență extrem de masivă, având în vedere greutatea sa redusă, deci nu doar că economisești niște bani, dar nici nu folosești atât de mult lemn. Concomitent, este necesar mai puțin combustibil pentru transport, întrucât materialul este semnificativ mai ușor. Per total, un acoperiș din țiglă metalică este un mod bun de a-ți echipa casa cu o soluție de calitate pentru acoperiș, dar și de a-ți arăta grija față de mediul înconjurător.

Uleiul de rapiță este folosit în componența stratului de acoperire GreenCoat® a țiglei metalice RoofArt din clasele Mat Premium si Mat Superior. Această tehnologie contribuie la protecţia mediului şi reduce emisiile de noxe în aer.

Panourile din țiglă metalică sunt 100% reciclabile. Principalul material folosit de RoofArt este oțelul scandinav, care poate fi reciclat fără pierderi de calitate.

Aceste beneficii au un impact enorm asupra durabilității generale a materialului de acoperiș din industria construcțiilor.

Un alt mare avantaj este cel privitor la costurile generale ale investiției. Un acoperiș din țiglă metalică este foarte ușor, prin urmare, nu are nevoie de suportul structural pe care alte soluții pentru acoperiș îl necesită. Prin urmare, montarea poate fi mai facilă, ceea ce duce la o lucrare mai ușoară și la economisirea costurilor investite în structura de rezistență.

Acoperișul din țiglă metalică este o investiție pe termen lung, care își va arăta eficiența din punct de vedere economic pe măsură ce timpul trece. Asta, desigur, dacă pui alături materialele de cea mai bună calitate și montajul corect pe care îl oferă experiența și inovațiile RoofArt.

De altfel, misiunea companiei RoofArt este tocmai aceea de a oferi comunităţii soluţii durabile pentru acoperişuri și de a creşte gradul de calitate al lucrărilor efectuate pri tehnicile moderne de montaj.

Țigla metalică de la RoofArt este soluția cea mai potrivită pentru ca acoperișul casei tale să ofere confortul și siguranța de care are nevoie orice cămin, oferindu-ți performanță și eficiență la un preț corect. Te invităm să ne contactezi telefonic sau prin intermediul formularului de contact pentru mai multe detalii despre soluțiile noastre, iar echipa noastră îți va pune la dispoziție soluții personalizate, perfect adaptate proiectului tău.

Urmărește instrucțiunile video de montaj pentru țiglă metalică

OȚEL NORDIC ‘BIO’
Țigla Umbrella® Premium este fabricată din oțel nordic SSAB. Testată în condițiile dure ale Scandinaviei, acoperirea GreenCoat Mica BT reprezintă o tehnologie patentată de vopseluri ecologice, în care o parte substanţială a materialului tradiţional pe bază de produse fosile este înlocuit cu o componentă pe bază bio.

ASPECT UNIFORM
Îmbinarea perfectă a panourilor de țiglă dublu-modulare cu prinderi ascunse și nuanța semi-mată a vopselei, garantează un aspect plăcut, unic și uniform. Datorită sistemului de control al calității SSAB, nuanța de culoare se păstrează de la un lot de materie primă la altul.

ÎMBINAREA PANOURILOR
Modulele de țiglă metalică Umbrella® sunt dotate cu o ambutisare ce permite suprapunerea perfectă a patru panouri de țiglă. Tăierea 3D asigură un aspect uniform al acoperișului și permite combinarea modulelor de dimensiuni mici.

Urmărește instrucțiunile video de montaj pentru țigla metalică Umbrella dublu-modulară

FIXARE ASCUNSĂ
Țigla metalică Umbrella® are un sistem patentat de îmbinare a modulelor cu șuruburi verticale ce asigură suprapunerea invizibilă a panourilor. Existența celor două canale laterale de scurgere a apei protejează acoperișul de infiltrațiile accidentale provenite din exterior și de acumularea condensului sub învelitoare.

STOCARE SIMPLĂ
Datorită modelului dublu-modular, această țiglă este ușor de transportat, de montat și ocupă puțin loc la depozitare. De exemplu, pe un Europalet pot fi stocați aprox. 200mp (adică necesarul unei case de dimensiuni medii). Grație acestor caracteristici, este mereu la îndemână și poate fi livrată imediat după ce este comandată.

RISCURI SCĂZUTE
Formatul mic al panourilor de țiglă metalică dublu-modulară și disponibilitatea lor în stoc, minimizează riscurile ce țin de măsurări și calcule greșite, de deformări accidentale în timpul montării sau de necesitatea înlocuirii unei părți a acoperișului după o anumită perioadă.

Cerere ofertă pentru țigla metalică Umbrella®

Tip de Țiglă

Materie Primă


Atașează un document