Fie ca Renovezi, Construiești sau Repari

îți venim în ajutor cu produse de calitate superioară, rezistente si durabile în timp.

Nu se poate vorbi despre o casă făcând abstracție de acoperiș

Acoperișul este, în fond, ceea ce transformă patru pereți într-o casă. Având în vedere rolul fundamental pe care îl joacă această parte a oricărei construcții, trebuie să te gândești întotdeaua foarte bine la ce soluție alegi pentru sistemul de învelitoare al casei tale.
Poate multă lume nu acordă atât de multă atenție acestui aspect, dar pentru a fi sigur că faci o investiție care, în timp, își demonstrează calitatea și eficiența trebuie să depui un efort mai semnificativ decât o simplă vizită până la un furnizor de soluții pentru acoperișuri.
Factori simpli, precum bugetul de care dispui, corelați cu elemente mai complexe care țin de terenul pe care construiești, structura casei tale, arhitectură etc. creionează nevoile pe care trebuie să le îndeplinească un acoperiș.

Raportând rezultatele acestei analize la posibilitățile de care dispui, trebuie să iei cea mai bună decizie pentru ca investiția pe care o faci să se concretizeze în eficiența acoperișului casei tale. Nu prețul trebuie să fie principalul factor.

O vorbă românească spune „sunt prea sărac ca să-mi cumpăr lucruri ieftine”. Deși aceste concepte sunt antitetice, dictonul evidențiază într-un mod subtil că atunci când bugetul este o variabilă importantă, calitatea trebuie să fie la cele mai înalte standarde, pentru a nu cheltui bani fără motiv de mai multe ori pentru același produs, când puteai să investești de la început și să te bucuri de satisfacția lucrului bine făcut.

Suntem mereu preocupați de îmbunătățirea calității soluțiilor pentru acoperiș

Cu o experiență de peste 17 ani în domeniu, investim continuu în asigurarea unui nivel superior de calitate în ceea ce privește portofoliul de produse, contra unui preț avantajos.

Folosim materie primă de cea mai înaltă calitate, principalul furnizor al tablei din oțel fiind concernul scandinav SSAB. Liniile de producție și utilajele profesionale sunt de origine finlandeză, de la producători precum Samesor și Macring, care oferă un nivel de precizie și, în definitiv, de calitate, peste media pieței din România.

Soluțiile noastre pentru acoperiș includ:

Țiglă metalică;

Sisteme pluviale, jgheaburi și burlane pentru drenare și scurgere;

Accesorii de acoperiș, precum nituri, șuruburi metal-lemn, îndoitoare și nituitoare;

Tablă fălțuită pentru acoperiș.

Sistemul pluvial Scandic® combină funcţionalitatea, aspectul estetic şi durabilitatea. Pentru a-i conferi aceste calități, utilizăm oțel de la compania scandinavă SSAB, care a produs şi a creat deja de decenii grade speciale de oţel ce răspund unor cerințe exigente, impuse de sistemele pluviale care sunt permanent expuse intemperiilor naturii.

Țigla metalică Umbrella® răspunde celor mai exigente aşteptări. Aceasta beneficiază de o garanţie extinsă de până la 40 de ani, acoperiri de vopsele pe bază bio, tratamente anticoroziune și pentru menținerea culorii, toate acestea pentru un produs finit ce va asigura casei tale trăinicia şi aspectul impecabil.

Accesoriile pentru acoperiș sunt confecţionate din aceeaşi materie primă precum panourile de ţiglă. Montajul unui sistem complet de învelitoare de la un singur producător reduce semnificativ riscul de apariție a problemelor tehnice sau estetice, îmbinarea precară a elementelor, diferențe de nuanțe între

produse, decolorarea diferită în timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garanție, toate acestea pentru a asigura durabilitate şi aspect uniform acoperișului.

Tabla fălţuită RoofArt utilizează o tehnică prin care arhitecţii şi tinichigiii capabili îşi pot pune în valoare creativitatea şi aptitudinile profesionale. Aceste acoperişuri se folosesc de întregul potenţial al avantajelor estetice ale oţelului vopsit. Se potrivește perfect în medii tradiţionale, dar oferă arhitectului şi posibilităţi nelimitate de a crea soluţii deosebite şi inovatoare.

Pentru un acoperiș de cea mai bună calitate, apelează cu încredere la RoofArt. Îți stă la dispoziție experienţa noastră de aproape 20 de ani în domeniu, corelată cu cele mai performante utilaje, pentru ca tu să obții un acoperiș trainic pentru casa ta.

Detalii proiect: spune-ne câteva cuvinte despre proiectul tău

    Atașează un document