Tablă Fălțuită din Oțel Nordic

tabla faltuita roofart desen tehnic schita

Un acoperiș din tablă fălțuită este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru casa ta. Este ideală atât pentru casele moderne, cât și pentru clădirile istorice, de patrimoniu, iar datorită aspectului minimalist asigură construcțiilor o înfățișare nonconformistă și elegantă, ce le va scoate cu siguranță din anonimat.

Arhitecții și tinichigii specialiști își pot pune în valoare creativitatea și imaginația, întrucât acest material utilizează optim întreg potențialul estetic al oțelului vopsit.

În plus, se dovedește a fi destul de maleabil, putând fi adaptat cu ușurință la formele arhitectonice fără a suferi modificări în timp.

Tabla fălțuită RoofArt utilizează tehnologia GreenCoat PLX Pro BT a producătorului scandinav SSAB, fiind un produs ușor maleabil dezvoltat pentru lucrări de tinichigerie de orice dificultate. Produsele din această gamă sunt vopsite printr-o tehnologie ecologică patentată, rezultatul fiind un produs unic, situat în clasa premium pentru acoperișuri cu pante lungi.

De ce să alegi tabla fălțuită  

Iată câteva dintre motivele pentru care acest tip de acoperiș este cât se poate de eficient:

Este ideală pentru acoperișuri cu orice înclinație

Principalul avantaj al acestui tip de învelitoare este că se poate monta pe acoperișuri cu pante mici, începând de la 5o până la înclinații foarte mari, chiar și pe fațade verticale.

Montajul se realizează fără perforarea suprafeței de tablă

O caracteristică unică este faptul că la montajul tablei fălțuite nu se găurește suprafața panoului de tablă cu șuruburi – sistemul de îmbinare este realizat prin fălțuirea panourilor de tablă și prinderea cu ajutorul unor cleme de astereala acoperișului.

Este extrem de maleabilă chiar și la temperaturi negative

Tabla GreenCoat PLX Pro BT poate fi îndoită, profilată sau fălțuită cu mâna și cu mașini unelte datorită oțelului maleabil, putând astfel să fie folosită pentru acoperișuri cu forme extrem de complexe. Potrivit producătorului de oțel, profilarea acestui tip de învelitoare se poate face până la minus 15 grade, oțelul utilizat fiind extrem de maleabil chiar și în condiții extreme ale vremii.

Este testată în timp

Oțelul nordic din care este realizată tabla falțuită, este testat de peste 40 de ani în condițiile cele mai aprige de climă pe întreg globul (vânt zăpadă, ploaie, apă sărată, gheață, radiații UV, umiditate ridicată, furtuni).

Asigură durabilitate și garanții extinse

Tabla fălțuită are o grosime minimă de 0,60mm, are un miez din oțel prevăzut deasupra cu un strat anticoroziv de zinc, de 350 gr/mp, urmat de un strat de grund și de unul de vopsea flexibilă și rezistentă, care are rolul de a proteja și asigura rezistență pe perioade foarte lungi. Alegând acest produs, veți beneficia de o durată de exploatare de 60 ani, de o garanție de 40 de ani pentru coroziune și de 30 de ani pentru menținerea culorii.

Este eco-friendly

Acoperirea GreenCoat PLX Pro BT, utilizată la vopsirea oțelului se diferențiază prin caracterul eco-friendly. Așadar, o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile este substituită cu o componentă pe bio – pe bază de uleiuri vegetale. Astfel, se obține un produs ecologic cu impact minim asupra mediului înconjurător.

Prezintă caracteristici tehnice unice

Prezintă o dilatare termică redusă în comparație cu alte materiale atunci când există alternanțe de temperatură, mai puține urme de vălurire conducând astfel la o durabilitate mai mare.

Este rezistentă la zgârieturi și reflectă razele soarelui, contribuind la reducerea volumului de energie necesar pentru răcirea interiorului casei.

Ce costuri are un astfel de acoperiș

Cheltuielile unui sistem de învelitoare eficient ar trebuie să fie privite ca fiind o investiție pe termen lung, în niciun caz ca pe o cheltuială în plus. Tocmai de aceea costul nu ar trebui să fie primul criteriu în funcție de care să alegem materialele, ci calitatea acestora și felul în care își demonstrează rezistența în timp.

Prețul unui sistem de învelitoare din tablă fălțuită se calculează în funcție de proiectul tău. Pentru detalii suplimentare privind costurile unui astfel de sistem și o eventuală evaluare, completează formularul de mai jos iar echipa noastră va reveni cu detaliile solicitate în cel mai scurt timp posibil.

Cerere ofertă pentru tablă fălțuită