Șipca metalică pentru garduri și porți

În ultimii ani, șipca metalică a devenit un produs extrem de căutat de cei care doresc să își delimiteze perimetrul terenurilor aflate în proprietate. Fie că au nevoie de produse care să ofere vizibilitate către/dinspre exterior sau produse care sa le asigure intimitatea, variantele în care sunt fabricate șipcile de gard acoperă o gama extrem de largă de preferințe atât funcționale, estetice cât și de confort.

Aflați în continuare avantajele pentru care șipca metalică este preferată în detrimentul celei clasice, din lemn, sau a altor soluții existente în piață.

DURABILITATEA PE TERMEN LUNG

Toate modelele de șipci metalice de gard sunt fabricate din tablă din oțel de calitate Premium cu proprietăți anticorozive, anti ultraviolete și împotriva altor intemperii. Materia prima folosită permite produselor să reziste la acțiuni climatice de la -50°C până la +120°C. Pentru produsele din categoria premium, durata de exploatare devine astfel de peste 50 de ani.

GARANȚIA PRODUCĂTORULUI

GARANȚIE TEHNICĂ ȘIPCI METALICE 25-30 ANI

GARANȚIE ESTETICĂ ȘIPCI METALICE 15 ANI

MENȚINEREA CULORII

Șipcile metalice de gard își vor păstra culoarea vie și nu se vor decolora în timp, mai bine de 15 ani.

FĂRĂ GRIJA ÎNTREȚINERII

Întreținerea șipcilor metalice de gard nu este necesară. În cazuri deosebite, când acestea au fost stropite accidental cu soluții corozive, este recomandat a fi spălate pentru a se indepărta factorii nocivi. În condiții normale însă, de la momentul montajului și pe toată durata lor de exploatare (peste 50 de ani nu vor necesita lucrări sau costuri de întreținere.

MATERIA PRIMĂ

Șipcile metalice de gard pot fi realizate din mai multe variante de materii prime (de grosimi diferite, de culori diferite, de acoperiri simplă sau dublu față, de finisaj etc.). Fiecare dintre acestea vin la pachet cu o serie de parametri tehnici. Pentru a afla mai multe detalii, aceesați paginile destinate fiecărui produs în parte.

MONTAJUL

Majoritatea produselor TPS (in special gardurile) sunt proiectate pentru un montaj ușor. Montajul simplu, descris în ghidul de instalare, îți permite să le instalezi singur, evitând costurile adiționale!

PREȚUL

Prețul accesibil și modelele variate în care pot fi produse sunt de asemenea motive convingătoare pentru a face o alegere de achiziție a șipcii metalice.