Lansare tigla metalica Umbrella - RoofArt

Compania RoofArt a lansat o linie de producere a țiglei metalice

După o experienţă de peste 15 ani în conceperea, producerea şi comercializarea sistemelor de preluare a apelor pluviale de pe acoperiş, Compania RoofArt a decis extinderea ariei de activitate şi a investit în achiziţia unei linii de producţie a ţiglei metalice. Data de 6 Septembrie 2013 a marcat inaugurarea liniei de producţie şi lansarea în piaţă a unui produs nou, ţigla metalică Umbrella!

Materia primă face diferenţa – tabla suedeză SSAB “Pentru a satisface cele mai înalte exigenţe ale clienţilor noştri, în cadrul companiei am condus cercetări permanente pentru perfecţionarea produselor. Fără o materie primă de calitate superioară nu am fi putut duce la realizare planurile noastre. Din acest motiv am ales să lucrăm cu producătorul de tablă din oţel, concernul suedez SSAB. Am testat mai multe modele de tablă care pe parcursul procesului de producție prezentau diferite slăbiciuni. Colaborarea cu SSAB ne face mândri să afirmăm faptul că produsele RoofArt se ridică la cele mai înalte standarde, respectă normele şi directivele europene privind protecţia mediului dar cel mai important, oferă o garanţie testată clientului final.”, Ilarion Ursu, Director General RoofArt Rainwater Systems.

 

Testată în condițiile aprige din Scandinavia, tabla Prelaq Nova produsă de concernul suedez SSAB din care este realizată ţigla metalică Umbrella Premium, prezintă toate calitățile și avantajele pentru un acoperiș durabil: protecția UV şi la coroziune, luciul excelent şi menţinerea în timp a culorii, rezistența la zgârieturi, durabilitatea până la 100˚C, proprietăţile anti-alunecare la deplasarea persoanelor pe acoperiș sau în momentul manevrării.

Marcin Parczewski, Sales Manager CEE, afirmă: “Compania SSAB este lider în producerea oţelului de duritate înaltă. Acest oţel este folosit la fabricarea de utilaje grele, container-e, autobuze, mai ales la fabricarea sistemelor de siguranţă la automobile. Producerea oţelului are o istorie foarte lungă în Suedia. SSAB înseamnă Compania Bursieră de Oţel Suedez. Avem o experienţă bogată în producerea oţelului şi cunoştinţe foarte multe în procesul de producţie. Materia primă folosită la producerea sistemelor pluviale este un bun exemplu de produs de înaltă calitate, produsul trebuie să reziste la încărcături ridicate, să fie uşor de modelat şi culoarea trebuie să reziste foarte mult timp. Aproape toţi producătorii din peninsula Scandinavă ce folosesc oţel, utilizează produsul nostru. SSAB deţine parteneriate doar cu companiile care au cerinţe de calitate la fel ca noi, companii care vor să creeze produse de cea mai înaltă calitate, de aceea compania RoofArt Romania este un exemplu perfect de o astfel de companie. Am început colaborarea cu aceasta în anul 2008, sunt deja 5 ani de atunci şi pot spune că este un parteneriat perfect între furnizor şi client, am văzut produsele lor şi sunt cu siguranţă de calitate europeană”, a declarat Dl. Parczewski.

Acoperişul – umbrela casei

Denumirea ţiglei metalice, Umbrella, este cât se poate de sugestivă. “Faptul că am comercializat până în prezent sisteme de preluare a apelor pluviale ne-a făcut să ne gândim că este momentul să oferim clienţilor noştri şi „elementul de protecţie”. Și ce ne protejează mai bine decât o umbrelă în zilele mohorâte şi ploioase?! Denumirea este uşor de reţinut şi sperăm ca partenerii RoofArt să fie receptivi la creativitatea rezultată dintr-un produs cât se poate de practic iar efectul lansării acestuia pe piaţă să aibă ecou în volumul producţiei!” susţine Maria Moldovan, Specialist Marketing.

Un produs românesc – Un sistem complet de la acelaşi producător

Montajul unui sistem complet de acoperiş de la un singur producător reduce semnificativ riscul de apariţie a problemelor tehnice sau estetice (îmbinarea precară a elementelor, diferenţe de nuanţe între produse, decolorarea diferită în timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garanţie etc.).

Țigla metalică Umbrella Premium, produsă în România începând cu luna septembrie 2013, întregește gama de produse realizate de compania RoofArt. Materia primă de cea mai înaltă calitate, utilajele performante și nivelul ridicat de pregătire al angajaților, sunt ingredientele unui produs menit să dureze!

“Am optat pentru achiziţia unui utilaj nou, de ultimă generaţie, produs de o companie finlandeză cu o experienţă vastă de 44 de ani în domeniu. A produs peste 860 de astfel de linii de producţie a ţiglei metalice fapt ce a contribuit la perfecţionarea şi dezvoltarea continuă a proceselor tehnologice astfel încât produsul finit să întrunească toate aşteptările atât din punct de vedere tehnic cât şi estetic” spune Valeriu Cevdar, Inginer Şef din cadrul RoofArt.

Țigla metalică este disponibilă la comandă începând cu luna septembrie 2013, în diferite culori, în reţeaua de distribuitori RoofArt.