Premiul I DESIGN în cadrul Expoziției ROOF-SOLAR-CRAFT Praga, 15-17 februarie 2024

RoofArt România a fost prezentă la cel mai mare târg de acoperișuri din Praga, cea de-a 25-a ediție a expoziției ROOFS-SOLAR-CRAFT!

Praga ne-a primit cu căldură, participarea noastră aici nu a trecut neobservată, câștigând premiul I la EXPO DESIGN AWARD după ce competiția de Design a fost condusă de un juriu de experți. Președintele juriului a fost Ing. arc. Jan Hlavín, Ph.D. de la Facultatea de Arhitectură, CTU din Praga. Evaluarea a inclus aspectul general, atractivitatea, soluțiile interesante și neobișnuite, eficiența, claritatea și ușurința în utilizare, astfel încât standurile câștigătoare au trebuit să fie extrem de funcționale, impresionante și să îndeplinească criteriile de comunicare cu vizitatorul târgului.

PVA EXPO DESIGN AWARD

Standul RoofArt s-a remarcat din exterior ca fiind extrem de bine iluminat, integrând un concept compact dar în același timp foarte primitor. În interior, produsele au fost evidențiate într-o manieră profesionistă, nu aglomerată, sugerând calitatea Premium a produselor și serviciilor oferite clienților noștri. Păstrând un stil curat, minimalist, standul general a inclus mobilier alb și podea cu accente verzi pe laterale care au fost folosite pentru a evidenția produsele fără a obosi ochii. Știrea originală o puteți citi aici.

Ne bucurăm pentru șansa de a cunoaște poporul ceh, clienții, furnizorii și organizatorii – fiecare dintre ei extrem de dedicați în domeniul lor!