Țigla metalică cu prindere clasică, model Arctica®

Caracteristica principală a profilului Arctica® o reprezintă SIMETRIA PANOURILOR DE ȚIGLĂ care face posibilă montarea lor fie de la dreapta la stânga acoperișului, fie din sens invers, în funcţie de dorinţa sau necesitatea echipei de montaj.

Acest model de ţiglă metalică este realizat din oţel suedez cu acoperire GreenCoat® Pural BT, grosime 0,53mm și 275g/mp zinc, este disponibil în mai multe culori și se produce în mod standard la unul sau două module (respectiv, la o lungime totală de 380mm sau 730mm).

Numele “Arctica” din punct de vedere Design & Durabilitate

Cum poate influența denumirea un produs menit să aducă siguranță celor care își pun încrederea în el?

 

  • Cele 3 “creste” ale acestui profil de țiglă metalică sunt asociate vârfurilor de ghețari aflați dincolo de cercul polar al Terrei, din așa numită zona Arctică. Formele geografice întâlnite aici redau un peisaj variat format din creste fracturate, înălțimi și ruperi de pantă, la fel cum adesea întâlnim și în arhitectura clădirilor și a acoperișurilor.
  • Arctica, regiunea de pe pământ cu climă dură și condiții de viață pentru oameni dintre cele mai dificile, reprezintă atât un pol de permanentă atenție, cât și o sursă de inspirație pentru acțiunile sustenabile, durabile, ce comportamentul responsabil, grija pentru viitor și viziunea pe termen lung ne încurajează să le implementăm. Așa cum sugerează și denumirea sa, țigla metalică Arctica® vine să întărească o caracteristică principală a produselor RoofArt, aceea de rezistență excepțională în fața celor mai dificile condiții climaterice: temperaturi extreme, vânturi puternice, cantități mari de precipitații etc. Mai mult decât atât, acest model de țiglă metalică este fabricat din tablă de oțel cu proprietăți bio, ecologice, cu grijă față de mediul înconjurător.
  • Revenind la aspectul său, când spunem țiglă metalică ne gândim la un produs tradițional, conservator,  modelele clasice de țiglă utilizate de-a lungul timpului veneau să încadreze cadrul natural în care se construiau locuințele. Țigla metalică Arctica® depășește însă acest standard și se evidențiază prin aspectul său bine conturat, pe de-o parte unic, atipic, iar pe de alta parte, liniar. Forma simetrică și echilibrată a țiglei metalice Arctica sunt elemente ce conferă acoperișului duritate și un aspect desăvârșit, păstrând estetica și funcționalitatea zeci de ani înainte.

Secţiunea transversală a panoului de ţiglă metalică Arctica – Vedere frontală

Secţiunea longitudinală a panoului de ţiglă metalică Arctica – Vedere laterală

 

 

Date Tehnice
Înălţime cută 20 mm
Adâncime val 22 mm
Lungime utilă modul 350 mm
Lăţime totală 1205 mm
Lăţime utilă de acoperire 1130 mm
Număr de module maxim 12
Lungime maximă 4000 mm
Lungime minimă 460 mm
Înclinaţie minimă 14°
Greutate pe suprafaţă ≈ 4 kg/mp

Materia primă

Gama de culori țigla metalică Arctica®

tigla metalica Arctica RoofArt

Roșu cărămiziu – RAL 3009

tigla metalica Arctica RoofArt

Gri antracit – RAL 7016

tigla metalica Arctica RoofArt

Maro – RAL 8017

tigla metalica Arctica RoofArt

Brun – RAL 8019

tigla metalica Arctica RoofArt

Negru – RAL 9005

* Pot exista diferențe față de culorile reale, vă rugăm consultați mostrele de țiglă disponibile prin rețeaua de distribuitori

** Stocul de materie primă se modifică de la o zi la alta. Pentru informații actualizate apelați 0372900222!

Avantajele modelului Arctica® format din unul sau două module

tigla metalica arctica dublu-modulara roofart

PANOU SIMETRIC – POSIBILITATE DE MONTAJ DIN AMBELE SENSURI, de la dreapta la stânga sau invers, în funcție de dorința sau nevoia celor care execută lucrarea de instalare.

UȘURINȚĂ LA TRANSPORT ȘI DEPOZITARE datorate dimensiunii reduse a panourilor (1205x380mm sau 1205x730mm). Manevrarea țiglei se poate face de o singură persoană.

SIGURANȚĂ ÎN LUCRUL PE ACOPERIȘ cu panouri mici de tablă – doi montatori pot executa întreaga lucrare de instalare a acoperișului!

Proiecte Tigla metalica Arctica 2

DIMINUAREA PIERDERILOR DE MATERIAL la decupajele de lângă dolii, coame, ferestre de mansardă sau lucarne.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

ASPECT VIZUAL DESĂVÂRȘIT redat de modelul cu “3 creste” ce asigură un design uniform, impecabil întregului acoperiș.

Link-uri utile

Cerere ofertă pentru țigla metalică Umbrella®

    Tip de Țiglă

    Materie Primă


    Atașează un document