ANTICA – Stilul grațios mediteranean

Inspirată de arhitectura specifică zonelor mediteraneene, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Antica, de la Tilcor, împrumută geometria țiglei tradiționale locale și o îmbină cu durabilitatea oțelului acoperit cu granule de rocă vulcanică autentică. Veți obține astfel stilul grațios mediteranean, fără greutatea și costul implicite ale plăcilor de lut.

Antica este disponibilă în două culori, cărbune și scoarță brună de copac cu livrare din stoc.

Forma în “S” îi conferă o durabilitate extraordinară, dublată și de rezistența oțelului cu protecție Zincalume® de ultimă generație, care garantează o durată de viață considerabilă.

Click pe imagine pentru a deschide Galeria foto “Proiecte ANTICA”

Gama de culori

Culorile ANTICA au ca scop evidențierea profilului specific al acestui model de țiglă metalică cu granule de rocă vulcanică. În vederea plasării unei comenzi pe oricare dintre culorile de mai jos, veți fi direcționat către Directorul de Zonă responsabil de județul dvs., urmând ca împreună să stabiliți pașii următori.

Brown bark

Charcoal

Informații tehnice

La fel ca toate produsele Tilcor, Antica încorporează o tehnologie acrilică de ultimă generație care îi permite să ofere protecție sporită împotriva radiațiilor UV. Avantajele țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică autentică nu se opresc, însă, aici.

Specificațiile produsului

Lățime totală 1300 mm
Lățime utilă 1220 mm
Lungime utilă 368 mm
Acoperire/modul 0.46 mp
Acoperire/mp 2.16 module
Greutate/modul 3 kg
Greutate/mp 6.4 kg
Pantă minimă acoperiș 12.5°

Performanțele produsului

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică Antica garantează rezistență în condiții de grindină, vânt puternic (până la 190 km/h) și alte condiții meteo extreme, producătorul oferind o garanție de 50 de ani pentru rezistență la intemperii.

Antica este alegerea perfectă și pentru o casă situată în zone cu risc seismic moderat sau major (modulele sunt fixate individual și astfel sunt mai puțin susceptibile să cadă în

timpul cutremurului), dar și pentru o locuință situată într-o zonă cu risc mare de incendii spontane (produsele Tilcor sunt încadrate în clasa A de incendiu, materialul fiind necombustibil).

Acest tip de țiglă metalică cu rocă vulcanică autentică ajută și la protejarea mediului înconjurător, având o amprentă de carbon foarte redusă, aspect care o transformă într-unul dintre cele mai sustenabile produse de pe piață.

Greutate mică

Instalare ușoară

Rezistent la foc și raze UV

Non combustibil

Rezistent la îngheț/dezgheț

Rezistent la grindină

Rezistent la vânt puternic

Eficiență energetică

Performanțe termice

Rezistent în mediu marin/sărat

Rezistent la cutremure

Sistem de inter-conectare

Protejează mediu

Non toxic

50 de ani garanție

Rezistență la intemperii

Rezistent la corziune

45%Zn +55% Al

Design adaptat

la arhitectura locală

Inovație

Primul acoperiș cu fixare ascunsă

70 de ani de experiență

Certificare ISO

Link-uri utile

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică Antica face parte din categoria produselor premium pe care le comercializăm, RoofArt fiind unicul distribuitor al produselor Tilcor în România. Vei găsi în continuare informații utile despre acest produs, de la materiale de inspirație, la desene tehnice, certificate de calitate și conformitate, rapoarte de testare.

Vezi Gama completă de modele ale țiglei Tilcor, Avantajele și Beneficiile sale, sfaturile de Manevrare, Depozitare și Mentenanță și Video de montaj.

De ce a ajuns roca vulcanică strat superior pentru țigla metalică