Bond – Curbe fluide cu tentă atemporală

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Bond, de la Tilcor, combină aspectul rafinat al țiglei tradiționale cu avantajele materialului din care este realizată: cel mai pur oțel de proveniență neo-zeelandeză.

Profilul său distinctiv și special reușește să pună în valoare orice stil arhitectural, iar vestea bună este că acest tip de țiglă metalică din rocă vulcanică autentică este disponibil în 2 variante de culori texturate.

Disponibilă pe stoc cărbunelui și a scoarței de copac, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică Bond va crește valoarea locuinței tale prin durabilitatea extraordinară pe care o oferă oțelul cu protecție Zincalume® de ultimă generație.

Click pe imagine pentru a deschide Galeria foto “Proiecte BOND”

Gama de culori

Click pe imaginile de mai jos pentru a mări profilul modelului BOND și a vedea îndeaproape nuanțele granulelor de rocă vulcanică. În vederea plasării unei comenzi pe oricare dintre culorile de mai jos, veți fi direcționat către Directorul de Zonă responsabil de județul dvs., urmând ca împreună să stabiliți pașii următori.

Brown bark

Charcoal

Informații tehnice

La fel ca toate produsele Tilcor, Bond încorporează o tehnologie acrilică de ultimă generație care îi permite să ofere protecție sporită împotriva radiațiilor UV. Avantajele țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică autentică nu se opresc, însă, aici.

Specificațiile produsului

Lățime totală 1330 mm
Lățime utilă 1270 mm
Lungime totală 415 mm
Lungime utilă 371 mm
Acoperire/modul 0.469 mp
Acoperire/mp 2.13 module
Greutate/modul 3.01 kg
Greutate/mp 6.41 kg
Pantă minimă acoperiș 12°

Performanțele produsului

Stratul de aluminiu asigură o rezistență ridicată la coroziune iar zinc-ul vine cu rol de sacrificiu și oferă o protecție suplimentară.

Profilul Bond se deosebește și printr-o protecție UV superioară (acest tip de țiglă a fost testat în Noua Zeelandă, într-un climat cu un nivel problematic de radiații UV) și, de asemenea, o rezistență mare la grindină, vânt puternic (până la 190 km/h) și intemperii.

Producătorul oferă o garanție de 50 de ani la fenomenele meteo extreme. Produsul se remarcă, de asemenea, prin rezistență la cutremure și foc, fiind încadrat în clasa A de incendiu.

De asemenea, greutatea este mică, aspect care garantează că structura acoperișului nu va avea probleme pe termen lung. În plus, alegând modelul Bond pentru țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică, veți beneficia și de cea mai bună eficiență energetică și performanță termică: sistemul de ventilare funcționează excelent, astfel că acoperișul nu se va supraîncălzi în timpul verii și nu va pierde căldură iarna.

Bond, de la Tilcor, este alegerea perfectă și pentru persoanele care își doresc să protejeze mediul înconjurător: un acoperiș din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică are o amprentă de carbon redusă, fiind unul dintre cele mai sustenabile din lume.

Greutate mică

Instalare ușoară

Rezistent la foc și raze UV

Non combustibil

Rezistent la îngheț/dezgheț

Rezistent la grindină

Rezistent la vânt puternic

Eficiență energetică

Performanțe termice

Rezistent în mediu marin/sărat

Rezistent la cutremure

Sistem de inter-conectare

Protejează mediu

Non toxic

50 de ani garanție

Rezistență la intemperii

Rezistent la corziune

45%Zn + 55%Al

Design adaptat

la arhitectura locală

Inovație

Primul acoperiș cu fixare ascunsă

70 de ani de experiență

Certificare ISO

Link-uri utile

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică Bond face parte din categoria produselor premium pe care le comercializăm, RoofArt fiind unicul distribuitor al produselor Tilcor în România. Vei găsi în continuare informații utile despre acest produs, de la materiale de inspirație, la desene tehnice, certificate de calitate și conformitate, rapoarte de testare.

Vezi Gama completă de modele ale țiglei Tilcor, Avantajele și Beneficiile sale, sfaturile de Manevrare, Depozitare și Mentenață și Video de montaj.

De ce a ajuns roca vulcanică strat superior pentru țigla metalică