Classic – Linii puternice și îndrăznețe

Modelul Classic prezintă un profil unghiular bine definit care îl face popular în gama de modele Tilcor. Liniile sale ascuțite, curate și marginile înclinate creează o adâncime suplimentară și sporesc vizual dimensiunile acoperișului.

Dezvoltarea și cercetările extinse în procesul de proiectare asigură că fiecare produs Tilcor este fabricat la cea mai înaltă calitate, cu o durabilitate și o rezistență excepționale. Profilele de țiglă și accesoriile pentru acoperiș sunt proiectate a se uni și suprapune pentru a nu fi desprinse de vântul puternic și a menține duritatea elementelor. Cu mai puțin de 7 kg/mp, un acoperiș Tilcor este un „sistem ușor de învelitoare”, astfel încât se pot realiza economii considerabile în timpul construcției. Înlocuitorul perfect pentru vechiul dvs. acoperiș existent, un acoperiș Tilcor vă permite să îmbunătățiți aspectul și valoarea casei dvs. în doar câteva zile.

Click pe imagine pentru a deschide Galeria foto “Proiecte CLASSIC”

Gama de culori

Țigla metalică cu rocă vulcanică Tilcor, modelul Classic, este disponibilă în trei variante de culori pentru a satisface dorințele personale și de design. Acestea sunt disponibile la comandă în urma unei discuții cu reprezentanții RoofArt.

Brown bark

Charcoal

Greenstone

Informații tehnice

La fel ca toate produsele Tilcor, Classic încorporează o tehnologie acrilică de ultimă generație care îi permite să ofere protecție sporită împotriva radiațiilor UV. Avantajele țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică autentică nu se opresc, însă, aici.

Specificațiile produsului

Lățime totală 1330 mm
Lățime utilă 1260 mm
Lungime utilă 368 mm
Acoperire/modul 0.46 mp
Acoperire/mp 2.15 module
Greutate/modul 3 kg
Greutate/mp 6.4 kg
Pantă minimă acoperiș 12.5°

Performanțele produsului

Toate produsele Tilcor pentru acoperișuri sunt fabricate din oțel protejat Zincalume®.

Finisajul texturat Tilcor oferă o protecție suplimentară prin încorporarea granulelor de rocă vulcanică într-un strat de bază acrilic. Un ultim strat superior acrilic, transparent, este aplicat înainte de a fi tratat în cuptor. Această acoperire extrem de durabilă, rezistentă la UV, permite țiglei metalice cu rocă vulcanică Tilcor să reziste celor mai dure medii din întreaga lume.

Compania Tilcor este acreditată ISO 9001.

Rapoartele internaționale de testare, evaluările și rezultatele în câmp confirmă că produsele noastre, tiglele metalice cu acoperire de rocă vulcanică sunt 100% impermeabile, sigure împotriva cutremurelor, rezistente la foc și capabile să reziste la vânturile de uragan de până la 190 km/h. Un acoperiș din țiglă metalică cu rocă vulcanică nu numai că vă va proteja investiția, dar vă va oferi și o liniște sufletească totală, deoarece este susținut de o garanție Tilcor.

Nu veți găsi pe piața mondială un produs mai durabil, mai versatil și mai atractiv pentru acoperișuri, care să depășească calitatea și accesibilitatea Tilcor.

Greutate mică

Instalare ușoară

Rezistent la foc și raze UV

Non combustibil

Rezistent la îngheț/dezgheț

Rezistent la grindină

Rezistent la vânt puternic

Eficiență energetică

Performanțe termice

Rezistent în mediu marin/sărat

Rezistent la cutremure

Sistem de inter-conectare

Protejează mediu

Non toxic

50 de ani garanție

Rezistență la intemperii

Rezistent la corziune

45%Zn + 55%Al

Design adaptat

la arhitectura locală

Inovație

Primul acoperiș cu fixare ascunsă

70 de ani de experiență

Certificare ISO

Link-uri utile

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică Classic face parte din categoria produselor premium pe care le comercializăm, RoofArt fiind unicul distribuitor al produselor Tilcor în România. Vei găsi în continuare informații utile despre acest produs, de la materiale de inspirație, la desene tehnice, certificate de calitate și conformitate, rapoarte de testare.

Vezi Gama completă de modele ale țiglei Tilcor, Avantajele și Beneficiile sale, sfaturile de Manevrare, Depozitare și Mentenață și Video de montaj.