Shake – Farmecul rustic al esenței tradiționale

Shake se remarcă prin aspectul natural al fibrelor lemnului. Profilul său cu nervuri profunde este conceput pentru a accentua liniile de umbră și a crea contrast vizual.

Bucurați-vă de acest aspect combinat cu toate beneficiile oțelului acoperit cu rocă vulcanică: rezistență excepțională la intemperii și la foc, eficiență energetică și durată lungă de viață.

Click pe imagine pentru a deschide Galeria foto “Proiecte SHAKE”

Gama de culori

Țigla metalică cu rocă vulcanică și finisaj texturat Shake este disponibilă în stoc, în două culori, gri cărbune și maro scoarță de copac.

Brown bark

Charcoal

Informații tehnice

De reținut că, spre deosebire de alte modele de țiglă metalică cu rocă vulcanică de la Ticor, acest tip se recomandă pe acoperișurile cu o înclinație minimă de 15°.

Specificațiile produsului

Lățime totală 1340 mm
Lățime utilă 1262 mm
Lungime totală 415 mm
Lungime utilă 369 mm
Acoperire/modul 0.47 mp
Acoperire/mp 2.15 module
Greutate/modul 3.10 kg
Greutate/mp 6.66 kg
Pantă minimă acoperiș 15°

Performanțele produsului

Toate produsele Tilcor pentru acoperișuri sunt fabricate din oțel protejat Zincalume®.

Finisajul texturat Tilcor oferă o protecție suplimentară prin încorporarea granulelor de rocă vulcanică într-un strat de bază acrilic. Un ultim strat superior acrilic, transparent, este aplicat înainte de a fi tratat în cuptor. Această acoperire extrem de durabilă, rezistentă la UV, permite țiglei metalice cu rocă vulcanică Tilcor să reziste celor mai dure medii din întreaga lume.

Compania Tilcor este acreditată ISO 9001.

Rapoartele internaționale de testare, evaluările și rezultatele în câmp confirmă că produsele noastre, tiglele metalice cu acoperire de rocă vulcanică sunt 100% impermeabile, sigure împotriva cutremurelor, rezistente la foc și capabile să reziste la vânturile de uragan de până la 190 km/h. Un acoperiș din țiglă metalică cu rocă vulcanică nu numai că vă va proteja investiția, dar vă va oferi și o liniște sufletească totală, deoarece este susținut de o garanție Tilcor.

Nu veți găsi pe piața mondială un produs mai durabil, mai versatil și mai atractiv pentru acoperișuri, care să depășească calitatea și accesibilitatea Tilcor.

Greutate mică

Instalare ușoară

Rezistent la foc și raze UV

Non combustibil

Rezistent la îngheț/dezgheț

Rezistent la grindină

Rezistent la vânt puternic

Eficiență energetică

Performanțe termice

Rezistent în mediu marin/sărat

Rezistent la cutremure

Sistem de inter-conectare

Protejează mediu

Non toxic

50 de ani garanție

Rezistență la intemperii

Rezistent la corziune

45%Zn + 55%Al

Design adaptat

la arhitectura locală

Inovație

Primul acoperiș cu fixare ascunsă

70 de ani de experiență

Certificare ISO

Link-uri utile

Profilul Shake, cel mai apropiat de stilul natural prin preluarea formei si a texturii fibrelor de lemn, este unul dintre cele mai apreciate modele de învelitoare. Ideal atât pentru case rustice, biserici, cabane de munte, dar și construcții ce își doresc să includă modernul în cadrul natural, țigla cu rocă naturală Shake va oferi ochiului imagini desprinse parcă dintr-o poveste.

Simți nevoia de și mai multe detalii? Le vei găsi în documentele de mai jos.

Vezi Gama completă de modele ale țiglei Tilcor, Avantajele și Beneficiile sale, sfaturile de Manevrare, Depozitare și Mentenață și Video de montaj.

De ce a ajuns roca vulcanică strat superior pentru țigla metalică