Tudor – Stilul european ce amintește de dinastia Tudorilor

Acest model de țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică emană un stil tradițional european care amintește de o epoca medievală, cea a dinastiei Tudor.

Forma sa elegantă și ondulată se potrivește atât caselor moderne, cât și celor tradiționale.

Bine de știut! Arhitectura ‘Tudor’ începe în secolul XV, în Anglia medievală, în timpul domniei regelui Henry al VII-lea și a influențat până în zilele noastre stilul caselor din întreaga lume.

Click pe imagine pentru a deschide Galeria foto “Proiecte TUDOR”

Gama de culori

Cele două nuanțe de culoare ale țiglei metalice cu rocă vulcanică Tudor, vin să susțină stilul elegant și mereu de actualitate, amintit anterior.

Brown bark

Charcoal

Informații tehnice

Specificațiile produsului

Lățime totală 1335 mm
Lățime utilă 1260 mm
Lungime utilă 368 mm
Acoperire/modul 0.46 mp
Acoperire/mp 2.15 module
Greutate/modul 3 kg
Greutate/mp 6.4 kg
Pantă minimă acoperiș 12.5°

Performanțele produsului

Toate produsele Tilcor pentru acoperișuri sunt fabricate din oțel protejat Zincalume®.

Finisajul texturat Tilcor oferă o protecție suplimentară prin încorporarea granulelor de rocă vulcanică într-un strat de bază acrilic. Un ultim strat superior acrilic, transparent, este aplicat înainte de a fi tratat în cuptor. Această acoperire extrem de durabilă, rezistentă la UV, permite țiglei metalice cu rocă vulcanică Tilcor să reziste celor mai dure medii din întreaga lume.

Compania Tilcor este acreditată ISO 9001.

Rapoartele internaționale de testare, evaluările și rezultatele în câmp confirmă că produsele noastre, tiglele metalice cu acoperire de rocă vulcanică sunt 100% impermeabile, sigure împotriva cutremurelor, rezistente la foc și capabile să reziste la vânturile de uragan de până la 190 km/h. Un acoperiș din țiglă metalică cu rocă vulcanică nu numai că vă va proteja investiția, dar vă va oferi și o liniște sufletească totală, deoarece este susținut de o garanție Tilcor.

Nu veți găsi pe piața mondială un produs mai durabil, mai versatil și mai atractiv pentru acoperișuri, care să depășească calitatea și accesibilitatea Tilcor.

Greutate mică

Instalare ușoară

Rezistent la foc și raze UV

Non combustibil

Rezistent la îngheț/dezgheț

Rezistent la grindină

Rezistent la vânt puternic

Eficiență energetică

Performanțe termice

Rezistent în mediu marin/sărat

Rezistent la cutremure

Sistem de inter-conectare

Protejează mediu

Non toxic

50 de ani garanție

Rezistență la intemperii

Rezistent la corziune

45%Zn + 55%Al

Design adaptat

la arhitectura locală

Inovație

Primul acoperiș cu fixare ascunsă

70 de ani de experiență

Certificare ISO

Link-uri utile

Eleganța va fi mereu la modă. Așa este și va rămâne țigla cu rocă vulcanică, modelul Tudor. Informațiile tehnice, desenele dimensionale și certificatele de calitate – toate atestă calitatea incontestabilă a produselor marca Tilcor.

Vezi Gama completă de modele ale țiglei Tilcor, Avantajele și Beneficiile sale, sfaturile de Manevrare, Depozitare și Mentenață și Video de montaj.