Clădirea cu aer “high-tech” – îmbinarea mai multor tipuri de materiale este posibilă

O zi senină a lunii mai a marcat un pas spre viitor. În data de 20.05.2016, compania Conluxart, predecesorul RoofArt din Republica Moldova, a inaugurat în Chișinău un Centru nou de Logistică.

Oțel, piatră, argilă, lemn și sticlă, toate alăturate, au dat naștere unui spațiu de primire a clienților pe cât se poate de plăcut. “Responsabil de acest proiect este Dl. arhitect Vasile Stratu, care împreună cu specialiști din domeniul proiectării și al construcției, au făcut un vis să devină realitate. Sunt fericit că am avut curajul să cred în acest proiect”, afirmă Ilarion Ursu – Director General al Grupului de Companii RoofArt.

Startul construcției s-a dat în primăvara anului 2014, iar investițiile s-au ridicat la valoarea de aproximativ 100.000 de euro. În clădire își vor desfășura activitatea 12 persoane, în spatele acesteia aflându-se și un depozit generos destinat activității de manipulare/ încărcare/ livrare a produselor Conluxart – Experți în Acoperișuri.

Parteneriatul cu firma SSAB (Producator mondial de oțel de duritate înaltă) a făcut posibilă construcția acestui Centru de Logistică folosind un material numit GreenCoat PLX, oferit de concernul suedez. “Este un produs creat special în Suedia, îl numim PLX. Este un produs ecologic și în același timp, un produs durabil”, a subliniat Marcin Parczewski, reprezentantul SSAB. Acesta a adăugat cu privire la proiect: “O execuție perfectă a unei idei creative”.

La eveniment au fost prezenți parteneri importanți ai firmei Conluxart, compania RoofArt România fiind reprezentată de Mădălina Oltean, Director Financiar și Maria Moldovan, Specialist Marketing.