logo roofart jpg

RoofArt prezinta o noua identitate vizuala: un logo modern, un slogan inspirat, o imagine fresh.

După un proces de peste un an de zile ce a presupus eforturi de cercetare şi dezvoltare, creativitate şi atenţie la detalii, compania RoofArt este pregatită să vă anunţe că va adopta de acum înainte o înfăţişare nouă.

RoofArt se reinventează

Aniversăm 15 ani de existenţă a brand-ului RoofArt în România, motiv pentru care am decis să-l îmbrăcăm în haina nouă!
După un proces de peste un an de zile ce a presupus eforturi de cercetare şi dezvoltare, creativitate şi atenţie la detalii, compania RoofArt este pregatită să vă anunţe că va adopta de acum înainte o înfăţişare nouă.

Un logo modern. Un slogan inspirat. O imagine fresh.
Schimbarea identităţii vizuale presupune un suflu nou adus mediului nostru de activitate, atât celui intern, din cadrul companiei, cât şi celui extern. Piaţa construcţiilor are nevoie în permanenţă de evoluţie iar RoofArt şi-a propus să fie “PICĂTURA CARE FACE DIFERENŢA”. Simbolul nostru rămane stropul de ploaie şi apa privită ca esenţa vieţii şi fără de care nu am putea exista.
Nu ne-am îndepartat mult de valorile şi viziunea ce ne reprezintă, însă suficient pentru a ne repoziţiona în piaţă, cu o imagine şi un mod de comunicare îmbunătăţite.

RoofArt – Acoperişul durabil

Aceasta este declaratia noastră că vom duce eforturi permanente spre a oferi pieţei soluţii pentru acoperişuri sănătoase şi cu durată de viaţă cât mai îndelungată. Continuăm să lucrăm cu cei mai buni furnizori de materie primă şi utilaje, ne certificăm produsele şi punem la dispoziţia dvs. toate documentaţiile aferente achiziţiei (declaraţii de performanţă, certificate de garanţie şi instrucţiuni de montaj), ne străduim să consiliem şi să comunicăm corect şi complet clienţilor finali detaliile tehnice ale produselor şi avantajele acestora.
Trecerea de la imaginea precedentă la cea actuală se va face treptat, vom înlocui în timp materialele de comunicare existente în piaţă însă acestea vor circula şi în paralel, oferindu-vă oportunitatea dvs. şi clienţilor dvs. de a percepe diferenţele şi a vă obişnui cu tot ceea ce este NOU.

Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături!
Ilarion Ursu
Director General al Grupului de Companii RoofArt