Inovatie si interactivitate la primul MasterClass pentru montarea tiglei metalice dublu-modulare Umbrella!

Peste 80 de specialisti in domeniul acoperisurilor, montatori si constructori de case si sarpante din toata tara, au venit la Fabrica din Santionlunca (jud. Covasna) pentru a participa la master-class-ul organizat de Compania ROOFART – Producator sisteme complete de acoperis din 2001.

Atractia zilei de 22 martie a fost prezentarea noului produs: tigla metalica dublu-modulara.

La eveniment s-a alaturat si partenerul ALSAFIX, care a prezentat instrumente de instalare si fixare profesionale: capsatoare pentru folie, masini de batut cuie, masini de gaurit si de insurubat, circulare de taiat tabla, consumabile etc.

Gradul ridicat de interes pentru produsul Umbrella s-a reflectat atat in feedback-ul primit de la participanti cat mai ales prin incheierea de parteneriate noi intre Compania ROOFART si echipe de montaj sau firme de constructii si prin conturarea de proiecte viitoare, iar repetarea acestui gen de actiune si in alte zone ale tarii nu va intarzia sa apara.

Ziua de sambata a culminat cu extragerea marelui castigator a vacantei in Barcelona. Este vorba despre Dl. Liviu Ersenie – SC NV CONST SRL din localitatea Selimbar, judetul Sibiu.