Brightboss | Am dat startul anului 2015 cu energie si dorinta de perfectionare continua!

Intre 22-24 ianuarie s-a desfasurat la Bran cursul Brightboss – Management si leadership, primul seminar din cadrul proiectului “Parteneriatul National pentru Dezvoltare”, initiat de compania RoofArt impreuna cu firma de consultanta Brightway si reteaua de distribuitori RoofArt.

3 zile

2 traineri

42 participanti

100% implicare

Sub deviza “Investeste in managementul personal si-ti vei dezvolta afacerea!”, peste 35 de Manageri, Administratori si persoane de decizie din cadrul companiilor partenere, alaturi de echipa RoofArt Romania, au dovedit implicare, dorinta de invatare si perfectionare in activitatea de conducere a companiei. Acestia au luat contact cu notiuni teoretice si aspecte practice privind procesul de creionare a unei strategii indreptate spre rezultate, a managementului personal si cel al resurselor umane.

Despre brightboss®
Brightboss este un curs de management ce consta intr-un antrenament practic in arta conducerii. Prin intermediul acestui training va oferim un set de unelte de leadership cu ajutorul carora puteti sa implementati un sistem de conducere autofunctional in organizatia dumneavoastra. Pe parcursul training-ului vom raspunde impreuna la intrebarea „De ce au obosit Liderii, Patronii, Conducatorii?”, analizand problemele cu care dumneavoastra va confruntati in pozitia de lider.

Practic, in acest training open, veti descoperi cheia unui sistem de conducere care sa functioneze chiar si atunci cand nu sunteti prezent(a) fizic la locul de munca. Cursul este format in proportie de 70% din exercitii practice, fiind axat pe modul in care conceptele prezentate pot fi aplicate in organizatia din care faceti parte.

Ce cuprinde brightboss®
– simulare in echipe de lucru a diferitor situatii de conducere
– schimb de experienta cu manageri din diferite domenii de activitate
– antrenament de implementare a „instrumentelor de conducere” brightboss
– vizionare si analiza a diferitor sisteme de leadership