Training de produs – Reteaua DEDEMAN

Timp de 3 saptamani, Directorii de Zona RoofArt au sustinut 40 de training-uri de produs in fiecare magazin din reteaua DEDEMAN.

Vedeta cursului a fost “Sistemul pluvial Scandic” iar scopul principal a fost imbunatatirea serviciilor adresate clientilor finali prin cresterea gradului de cunoastere a aspectelor ce tin de importanta alegerii unor produse de calitate superioara si bineinteles a unui montaj corect.

Caracteristici tehnice, elemente de inovatie, instructiuni de montaj si aspecte ce privesc garantia sistemului, au fost o parte dintre punctele atinse in cadrul celor 40 de intalniri. In plus, angajatii DEDEMAN au avut ocazia sa priveasca in ansamblu activitatea companiei RoofArt, au aflat informatii generale despre intreg Grupul si care sunt pietele europene pe care activeaza, care sunt gamele de produse comercializate si intentiile viitoare de dezvoltare.

320 de participanti DEDEMAN au fost prezenti la training, printre care Agenti de vanzari si Consultanti vanzari proiecte, Sefi de raion si Directori de Vanzari. Gradul de interactivitate a permis acestora sa afle raspunsuri la situatiile cu care se confruntau, sa dezbata subiecte privind complexitatea sistemelor de acoperis si evidentiand importanta unei alegeri corecte, sa fie premiati pentru implicare iar la finalul cursului au avut posibilitatea de a-si verifica cunostiintele dobandite prin intermediul unor fise de evaluare.

Acest training face parte dintr-un program complex de fidelizare si crestere a retelei de distribuitori RoofArt, denumit Parteneriat National pentru Dezvoltare. Impreuna cu Brightway, companie nationala de consultanta si training, am construit un program de cursuri si specializare adresate partenerilor nostri. Dintre acestea fac parte urmatoarele module:
– Brightlink – Negociere si comunicare
– Brightsale – Cresterea vanzarilor
– Brightbiz – Simulare financiara de business
– Brightmove – Marketing si Strategie.

Sub deviza “Investeste in managementul personal si iti vei dezvolta afacerea” dorim sa oferim posibilitatea partenerilor de a intra in contact cu instrumente concrete de dezvoltare a business-ului propriu. RoofArt nu vinde doar un produs ci un pachet complet de servicii de calitate!