Promisiune onorată: un acoperiș cadou la Grădinița nr. 5 din Câmpulung Moldovenesc

Noul acoperiș al Grădiniței nr. 5 din Câmpulung Moldovenesc a fost inaugurat oficial la finalul săptămânii trecute. În luna octombrie, compania RoofArt, producător național de țiglă metalică și sisteme pluviale, a decis să contribuie din fonduri proprii la reabilitarea acoperișului grădiniței câmpulungene. Promisiunea a fost onorată rapid și eficient, în parteneriat cu Primăria municipiului, iar grădinița s-a ales astfel cu un acoperiș nou-nouț.

La momentul festiv ce a marcat finalizarea lucrărilor, din partea RoofArt Romania a participat dl. Serghei Mocreac, director executiv. La Primăria municipiului au avut loc și discuții referitoare la proiecte de perspectivă, întrucât colaborarea marelui producător cu autoritățile locale se dorește una de lungă durată. La discuții au participat reprezentantul RoofArt, dl. Serghei Mocreac, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, dl. Mihăiță Negură și directorul Centrului de Acoperișuri câmpulungean, dl. Ovidiu Tudorici.

Pe lângă mulțumirile aduse primarului și consiliului local câmpulungean pentru implicarea în acest proiect, dl. Mocreac a promis ca va fi alături de comunitatea câmpulungeană și pe viitor, la alte proiecte ce se vor derula la Biblioteca municipală și vechea Primărie.

Mai mult, cei prezenți la discuții au decis ca anul viitor să fie organizat, în februarie, la Grupul Școlar nr.1 (Liceul de Construcții) un masterclass pentru formare profesională, dedicat profesioniștilor în acoperișuri. Potrivit precizărilor directorului Centrului de Acoperișuri din municipiu, Ovidiu Tudorici, împreună cu conducerea instituției de învățământ, reprezentată de D-na director Georgeta Hojbotă, au fost puse și bazele unui parteneriat pe termen lung în ceea ce priveste amenajarea unui atelier de formare a viitorilor profesioniști în acoperișuri. ”Alături de RoofArt și Centrul de Acoperisuri, vom atrage și alte firme specializate în materiale pentru acoperiș, dar și firme de construcții care vor deveni parteneri în acest proiect. Este o noutate pentru municipiu, mă bucur că este bine primit și de autoritățile locale acest mod de a aborda viitorul și eu am convingerea că rezultatul efortului comun va fi profund benefic”, a mai spus directorul Tudorici.

Sursă articol: http://lcyyy.gcegpvtwn-fg-ceqrgtkuwtk.cctq.nl3.gsr.awhoer.net/promisiune-onorata-un-acoperis-in-dar-la-gradinita-nr-5/