2020 – Promoția estivală RoofArt. 15% DISCOUNT la sistemul pluvial Scandic®

Prețul unui sistem pluvial de calitate, realizat din materiale premium și montat corect, ți se poate părea uneori destul de ridicat. Așadar, achiziția poate fi amânată mult timp. Însă importanța sistemului de drenare a apei pluviale este imensă! Acesta nu doar că va proteja structura de rezistență a locuinței, ci va ajuta în menținerea unui mediu sănătos pentru locuitorii acesteia, împiedicând distrugerea fațadelor și fundației clădirii sau chiar apariția mucegaiului.

Cu promoția estivală RoofArt poți achiziționa sisteme pluviale la prețuri accesibile, care se remarcă prin multiple avantaje, îndeosebi datorită oțelului SSAB de calitate superioară din care sunt produse. Așadar, cu ajutorul RoofArt, în plin sezon al construcțiilor, ai 15% DISCOUNT la sistemul pluvial Scandic®

Motive pentru care să ai încredere în sistemul pluvial Scandic®

Promoția la sistemul pluvial Scandic®, care presupune 15% discount la jgheaburi, burlane și toate piesele componente, colțare, cârlige, brățări de fixare etc., nu este însă singurul lucru atractiv. Sistemul se remarcă printr-un număr mare de avantaje, fiind ideal pentru orice locuință modernă, al cărei proprietar pune accentul pe rezistență, durabilitate și aspect desăvârșit:

  • este o inovație pe piața din România, fiind realizat dintr-un material premium (oțelul suedez SSAB);
  • are o rezistență mare la ploi torențiale, ninsori abundente, viscole, radiații UV, temperaturi extrem de ridicate;
  • datorită inovațiilor aduse pieselor de prindere face față sarcinilor mari;
  • stratul de zinc de 275 g/mp din compoziție asigură, de asemenea, rezistența și durabilitatea (durată medie de exploatare de 60 de ani și garanție anticoroziune de 30 de ani);
  • se montează și se întreține extrem de ușor;
  • este un material bio, fiind acoperit cu un strat de vopsea pe bază de ulei de rapiță;
  • își menține culoarea și aspectul intacte timp îndelungat, având garanție de 15 ani pentru menținerea culorii.

Detalii despre promoția 15% discount la sistemul pluvial Scandic®

Campania estivală RoofArt se desfășoară între 1 august și 30 septembrie, într-o perioadă favorabilă construcțiilor. Se adresează persoanelor fizice și juridice de pe teritoriul României, scopul său principal fiind susținerea sectorului de construcții și a beneficiarilor finali prin oferirea de discount-uri, într-o perioadă destul de instabilă din punct de vedere economic. 

De asemenea, tot prin intermediul campaniei dorim fidelizarea partenerilor noștri, cărora le mulțumim cu această ocazie pentru seriozitate și profesionalism, precum și o creștere a recunoașterii brandului la nivelul României. Pentru a ne atinge scopurile, am ales să utilizăm toate canalele media (radio, Facebook, site-ul roofart.ro, motorul Google, afișe la punctele de vânzare ale distribuitorilor, etc.).

În cazul în care dorești să beneficiezi de promoția 15% reducere la sistemul pluvial marca RoofArt, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, la Telefon, prin serviciul Chat, Butonul de ‘Cerere ofertă’, E-mail sau Formularele de contact din site, iar noi te vom direcționa către cel mai apropiat distribuitor RoofArt din zona ta, care îți va oferi prețuri cu discount-ul de 15%, conform actualei promoții. Ține cont de faptul că ultima zi în care poți comanda produsele din listă este 30 septembrie 2020, promoția fiind valabilă în limita stocurilor disponibile. Poți descoperi mai multe informații și în Regulament.

Îți amintim că inclusiv Țigla metalică este la promoție în această perioadă, cu 10% reducere. Detalii poți vedea în pagina dedicată.

RoofArt – sisteme pluviale de înaltă calitate, la prețuri corecte

Începutul sistemul pluvial Scandic® poate fi considerat luna februarie a anului 2000, când RoofArt a făcut primii pași în direcția proiectării unui sistem de jgheaburi și burlane (sistem pluvial 150) care să satisfacă cât mai corect exigențele clienților.

Sistemul de drenare a apei pluviale a fost îmbunătățit constant, în prezent fiind unul dintre cele mai populare de pe piața din România. Acest lucru se datorează atât calității de necontestat a materiei prime, furnizate de marele concern suedez SSAB, cât și tehnologiilor de ultimă generație utilizate, ce permit realizarea unui produs cu îmbinări perfecte, extrem de rezistent, cu aspect elegant și durată mare de viață. Însăși denumirea sistemului nostru pluvial face legătura cu zona de proveniență a materiei prime, accentuând ideea de standarde înalte de calitate (calitate nordică).

Mai multe detalii despre produs găsești AICI.

În cazul în care ai decis să profiți de această ofertă, scrie-ne si ne dedicam 100% nevoilor tale!