tigla metalica roofart pret redus

2020 – Promoția estivală RoofArt. 10% DISCOUNT la țigla metalică și accesoriile din gama Umbrella®

Aflându-ne în plin sezon estival și, implicit, în cea mai bună perioadă a anului pentru construcții, am lansat o nouă campanie marca RoofArt. Așadar, acum te poți bucura de țiglă metalică la preț redus cu 10%, precum și de alte accesorii din gama Umbrella®, de asemenea cu prețuri reduse cu 10%.

Fie că dorești țigla metalică Umbrella® clasică sau varianta dublu-modulară (cu prinderi ascunse), ai certitudinea că vei beneficia de un sistem de învelitoare rezistent, durabil și cu aspect impecabil. Avantajele produselor rezultă atât din materia primă utilizată în producție, și anume oțelul suedez SSAB, cât și din tehnologiile folosite în conceperea lor (utilaje profesionale marca Samesor – Finlanda).

Motive să alegi chiar acum oferta noastră cu 10% discount la țigla metalică Umbrella®

Atât renovarea, cât și construcția unui acoperiș necesită condiții meteorologice favorabile. Dar, totodată, necesită și costuri substanțiale, pentru că o astfel de lucrare are nevoie de materiale de înaltă calitate, care să asigure trăinicia acoperișului, și de o echipă specializată în montaj.

Lunile august-septembrie sunt ideale pentru astfel de lucrări. Iar cu ajutorul promoției noastre pentru țigla metalică, acum te poți asigura că vei avea învelitoarea perfectă, într-un timp scurt și la un preț mai mult decât accesibil.

Așadar, alege această ofertă pentru că:

  • te bucuri de 10% reducere la țigla metalică, atât la varianta clasică, cât și la cea dublu-modulară;
  • găsești și accesoriile de etanșare necesare montajului țiglei, tot la preț redus cu 10%;
  • beneficiezi de un produs modern, cu aspect deosebit și caracteristici premium;
  • ai parte de consiliere gratuită, esențială pentru o alegere corectă, oferită de o echipă de profesioniști.

Detalii despre promoție țigla metalică Umbrella®

Promoția la țigla metalică se desfășoară în perioada 1 august – 30 septembrie 2020. Se adresează oricărei persoane fizice sau juridice de pe teritoriul țării care achiziționează produsele RoofArt în termenele menționate în Regulament. Așadar, dacă dorești să beneficiezi de ofertă, tot ce trebuie să faci este să:

  • te decizi că vrei produse aflate în promoție;
  • iei legătura cu noi și te îndrumăm spre varianta potrivită casei tale
  • apoi te direcționăm către un Distribuitor partener, aflat în apropierea ta;
  • discuți personal cu Distribuitorul, acesta fiind cel ce îți face oferta în baza promoției și îți oferă discount-urile finale;
  • aștepți ca lucrarea să se finalizeze și să te bucuri de un acoperiș impecabil, cu o durată mare de viață.

Important! Ultima zi în care poți beneficia de oferta promotională este 30 septembrie 2020 (ultima zi în care poți comanda). Promoția este valabilă în limita stocurilor disponibile.

Îți amintim că inclusiv Sistemul pluvial este la promoție în această perioadă, cu 15% reducere. Detalii poți vedea în pagina dedicată.

Scopul principal al campaniei este susținerea sectorului de construcții și a beneficiarilor finali prin oferirea unor reduceri suplimentare, într-o perioadă în care situația economică a țării, ca urmare a epidemiei COVID-19, este instabilă. Un alt scop al promoției noastre este creșterea recunoașterii de brand la nivel național, astfel că am apelat la toate canalele media în vederea susținerii acestuia: radio, online (Facebook, site-ul RoofArt, Google) și offline, postere la magazinele partenerilor etc..

Promoția estivală la țigla metalică RoofArt presupune o reducere de 10% la aceasta, dar și la alte accesorii metalice de etanșare, cum ar fi: coame, dolii, frontoane, opritori de zăpadă, folii anticondens, bureți de etanșare, benzi de ventilare, șuruburi etc.

RoofArt – producător de țiglă metalică de calitate superioară

Atunci când vine vorba de acoperișul locuinței nu trebuie să existe compromisuri. Cu o durată de exploatare de 60 de ani, garanție anticoroziune de 40 de ani și 30 de ani garanție pentru menținerea culorii, țigla metalică Umbrella® este ideală pentru învelitoare moderne, cu aspect deosebit și caracteristici superioare.

Produsele Umbrella® sunt realizate din oțel SSAB, de calitate nordică, și sunt durabile, rezistente, prietenoase cu mediul înconjurător (100% reciclabile), ușor de montat și de întreținut.

Poți vedea mai multe informații despre țigla metalică AICI.

Bucură-te de campania estivală RoofArt și nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de mai multe detalii!