tigla metalica roca vulcanica tilcor roofart

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică – perfectă pentru o locuință modernă și sofisticată

Dacă faci parte din categoria persoanelor cărora le place să studieze casele din locurile pe care le vizitează în concedii, cel mai probabil ai admirat deja cel puțin o locuință cu acoperiș din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică.

Fie că le-ai văzut în sudul Franței, în frumoasele orașe în culori vibrante din Spania și Italia ori chiar în zone rurale din Austria, casele cu acoperișuri din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică nu trec niciodată neobservate. Sunt durabile, elegante și conferă o grație și o frumusețe aparte.  

Geometria țiglei tradiționale și durabilitatea oțelului acoperit cu granule de rocă vulcanică autentică dau naștere, astfel, unor acoperișuri contemporane, sofisticate și, nu în ultimul rând, pline de personalitate.

În plus, fiind vorba de un produs 100% natural și de o combinație unică între cel mai pur oțel și rocă vulcanică, arhitecții și designerii de top din întreaga lume îl folosesc mai ales atunci când vor să creeze clădiri cu un acoperiș durabil și estetic, dar și atunci când reabilitează clădiri istorice (pentru a nu știrbi șarmul deosebit și patina sentimentală lăsată de timp asupra acestora).

Așadar, dacă ți-ai propus să schimbi acoperișul locuinței tale în curând și iei în considerare varianta de-a opta pentru un sistem cu țiglă metalică cu rocă vulcanică, atunci ai ajuns unde trebuie, pentru că în cele ce urmează vrem să îți povestim mai multe lucruri despre acest produs inovator.

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică: un produs unic în România

Țigla metalică cu rocă vulcanică este un produs premium, iar dacă ne referim în mod special la țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică pe care o comercializăm, aceasta se bucură și de atributul autenticității.

Spunem acest lucru dintr-un motiv simplu: pe piață există o mulțime de producători care susțin că vând țiglă metalică cu rocă vulcanică, fără ca acest lucru să fie, însă, adevărat (majoritatea sunt acoperite cu particule de piatră naturală sau alte minerale). Tocmai de aceea este important ca atunci când iei decizia să achiziționezi acest tip de țiglă să te asiguri că este vorba de un produs autentic.

Începând cu acest an, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică, marca Tilcor, produsă în Noua Zeelandă de o companie cu tradiție și continuitate începând cu 1942, face parte din categoria produselor premium pe care le comercializăm, RoofArt fiind în acest moment unicul distribuitor al produselor Tilcor în România.

De fiecare dată când achiziționezi un astfel de produs de la RoofArt ai, așadar, garanția că ai cumpărat un produs unic și, cel mai important, autentic.

În profilul țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică autentică din portofoliul nostru se regăsesc calitatea și excelența tradiției vechilor meșteșugari din Noua Zeelandă, care îi inspiră și astăzi pe arhitecții și designerii de top din toată lumea.

Este, așadar, un produs inovator, cu o durabilitate foarte mare, cu un aspect natural și forme diverse, perfect adaptabile arhitecturii locale. Despre toate acestea vom vorbi, însă, și în cele ce urmează.

Țigla metalică cu rocă vulcanică: beneficii pentru locuința ta

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică are o serie de avantaje care o transformă în produsul ideal pentru orice locuință modernă.

Mai jos prezentăm, pe scurt, câteva dintre beneficiile pe care le aduce cu sine achiziția unui produs marca Tilcor de la RoofArt:

  • Acest sistem de învelitoare are la bază oțel cu protecție Zincalume® (combinație de 45% zinc și 55% aluminiu) de ultimă generație. Cu alte cuvinte, vorbim de o durată de viață foarte mare și de o rezistență extraordinară la coroziune.
  • Produsul a fost testat în peste 80 de țări, timp de peste 70 de ani, este 100% natural și, totodată, primul sistem de acoperiș din lume din oțel acoperit cu rocă vulcanică, cu sistem de fixare perfect ascuns.
  • Un astfel de acoperiș oferă cea mai bună performanță termică și eficiență energetică, aspect care îți oferă posibilitatea de a putea reduce valoarea facturilor cu până la 30%.
  • Apa care se scurge de pe un astfel de acoperiș nu este toxică, precum în cazul acoperișurilor pe bază de elemente petroliere. De altfel, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a făcut teste extinse de-a lungul timpului și a confirmat oficial că apa poate fi colectată în caz de nevoie, întrucât este potabilă.
  • Greutatea de aproximativ 6.4 kg/mp face ca acest tip de acoperiș să fie ideal chiar și pentru proiecte rezidențiale cu structuri mai delicate.
  • Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Tilcor de la RoofArt oferă protecție UV, rezistență la cutremure, foc, grindină, vânt și este ideală chiar și pentru locuințele construite într-un climat marin.
  • Un astfel de acoperiș este și sustenabil pentru că are o amprentă redusă de carbon și, în plus, nu necesită o mentenanță specială: poate fi îngrijit la fel de ușor ca oricare alt tip de acoperiș.
  • Profilele și culorile sunt perfect adaptate specificului arhitectural local, iar producătorul oferă garanții extinse de 50 de ani în privința securității meteo și a rezistenței la intemperii.

Dincolo de toate aceste beneficii, raportul calitate-preț este unul excelent pentru că RoofArt este distribuitor unic al acestui produs inovator, așa că și prețurile sunt corecte.

În concluzie, acestea sunt principalele lucruri pe care este bine să le incluzi în procesul tău de documentare atunci când iei în considerare ideea de-a achiziționa țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică.

Teste în peste 80 de țări și 70 de ani de experiență Tilcor: acestea sunt cifrele care recomandă acest produs inovator și unic din punct de vedere al calității și siguranței oferite.

Te invităm să consulți modelele disponibile precum și gama de accesorii și elemente de ventilație pentru țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică, iar dacă ai nevoie de mai multe informații despre oricare dintre acestea, nu ezita să ne contactezi!