bloc tigla metalica mansarda

Soluții complete și rezistente pentru mansardarea blocului

În funcție de decizia asociației de proprietari, mansarda unui bloc poate deveni un spațiu destinat locuitului, relaxării sau depozitării de diferite obiecte. Aflată la nivelul superior, aceasta are nevoie de o izolare eficientă și o construcție realizată ca la carte.

Un sistem complet de învelitoare de calitate, alături de unul pluvial corespunzător, sunt investiții obligatorii pentru crearea unei atmosfere plăcute în interiorul mansardei și rezistenței întregului bloc. Aceste elemente sunt supuse însă acțiunii timpului, putând astfel suferi modificări de ordin funcțional și estetic, ce impun apelarea la servicii speciale de reparații.

Cât de importante sunt sistemele complexe de acoperișuri pentru mansarde?

Dacă mansarda nu dispune de un acoperiș realizat din materiale durabile și rezistente, nu va putea fi întrebuințată în scopul pentru care a fost concepută sau în scopul în care se dorește a fi transformată. De asemenea, sistemul pluvial are o importanță majoră în ceea ce privește scurgerea controlată a apei provenite din precipitații.

Practic, o structură completă de acoperiș pentru o mansardare corectă a unui bloc este formată din: învelitoarea propriu-zisă, din jgheaburi și burlane, diferite accesorii de închidere amplaste în jurul ferestrelor de mansardă, a ferestrelor de acces, a lucarnelor sau a hornurilor, dolii pentru scurgerea apei, borduri de fronton, șorțuri de streașină, coame și alte accesorii în funcție de geometria acoperișului. În lipsa unui montaj corect sau a unor materiale de calitate, efectele neplăcute resimțite de către proprietari vor fi următoarele:

 • apă infiltrată;
 • streașină putrezită;
 • tablă decolorată;
 • apariția mucegaiului;
 • izolare deficitară;
 • exces de umezeală, frig sau căldură șamd.

Acestea sunt semne ce indică și faptul că acoperișul mansardei trebuie schimbat. Cu ce trebuie schimbat? Pentru a nu face aceleași greșeli în privința calității și fiabilității materialelor de construcții, venim cu o serie de recomandări.

Țiglă metalică, jgheaburi și burlane RoofArt pentru o mansardă locuibilă

Pentru ca podul blocului să devină din nou un spațiu util, venim cu o ofertă avantajoasă pentru toți proprietarii de bloc, ce include:

 • sisteme complete de acoperiș (țiglă metalică, jgheaburi și burlane);
 • garanție extinsă și durabilitate mare;
 • discuție directă cu producătorul pentru consultanță și sfaturi;
 • posibilitatea de a asista personal la producția comenzii;
 • verificare anuală, timp de 3 ani, cu proces verbal de constatare și remediere.

Mai mult, la comandarea acoperișului RoofArt, veți beneficia și de:

 • consultanță pentru procesul de mansardare a blocurilor;
 • oferirea unor soluții tehnice;
 • exemple de inspirație din proiectele realizate în trecut.

Iar pentru a vă asigura de veridicitatea ofertei și de producția realizată de profesioniști cu ajutorul utilajelor ultra-performante, vă invităm în fabrica noastră de producție.

De ce să alegeți RoofArt pentru soluții de mansardare ca la carte?

Experiența în domeniu ne-a determinat să ne perfecționăm zi de zi tehnica de realizarea a produselor din portofoliu, fiind astfel capabili să oferim soluții complete, durabile și rezistente, pentru mansardarea blocurilor.

Îmbinând calitatea oțelului suedez SSAB cu performanțele utilajelor finlandeze folosite în procesul de producție și cu certificările bazate pe teste internaționale, putem afirma ca oferim sisteme de acoperiș românești, la standarde scandinave!

Țigla metalică Umbrella®, vedeta materialelor pentru acoperișuri, este aleasă de mulți proprietari și constructori datorită proprietăților de neegalat:

 • este realizată din oțel nordic premium, produs de marele concern suedez SSAB, a cărui rezistență excelentă a fost testată în condițiile aprige din Scandinavia dar și în diferite zone de pe glob, în condiții diverse de temperatura, umiditate, salinitate;
 • prezintă o rezistență crescută la zgârieturi și lovituri, datorită particulelor acrilice dure din componență;
 • prezintă proprietăți ignifuge deosebite, descoperite în urma supunerii oțelului nordic la temperaturi de până la 100 de grade Celsius;
 • beneficiază de garanții extinse (60 de ani – durată de exploatare; 40 de ani – garanție anticoroziune; 30 de ani – garanție pentru menținerea culorii).

Nu uitați de sistemul pluvial! Și acesta trebuie să fie de înaltă calitate. Rolul lui este de a  preveni scurgerea apei pe pereți, apariția infiltrațiilor ce pot slăbi rezistența structurii, dar și apariția mucegaiului sau a umezelii excesive.

Alege materiale de o calitate ireproșabilă și servicii profesionale de montaj și bucură-te de un spațiu confortabil și sigur! Ca să te convingi, solicită-ne o ofertă de preț.