garantie tigla metalica roofart

Garanție de 50 de ani la țigla metalică de la RoofArt

Acoperișul casei este una dintre cele mai importante investiții pe care le vei face în locuința ta, având în vedere rolul important pe care îl are în asigurarea protecției. Un acoperiș bun va oferi protecția necesară împotriva factorilor de mediu – vânt puternic și precipitații abundente – fiind totodată rezistent la coroziune, dar și la acțiunea dăunătoare a razelor UV.

Rezistența și durabilitatea acoperișului se măsoară atât în nivelul de protecție oferită, cât și în păstrarea aspectului plăcut al învelitorii. Ca proprietar de locuință, este esențial să te asiguri că alegi un acoperiș rezistent și durabil, care îți va oferi protecția necesară un timp îndelungat și care va conferi casei tale un aspect plăcut. În acest sens, una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face este țigla metalică de la RoofArt.

Calitatea țiglei metalice pe care o producem nu poate fi pusă la îndoială din niciun punct de vedere. Clienții noștri au la dispoziție unele dintre cele mai rezistente și durabile modele de țigle metalice de pe piața de profil. Pentru a obține astfel de produse cu caracteristici superioare, utilizăm materie primă de top, care este prelucrată prin intermediul celor mai noi tehnologii.

Această abordare, în care punem preț pe calitate superioară, ne permite să le oferim clienților garanție extinsă pentru țigla metalică, ce ajunge până la 50 de ani în cazul garanției anticoroziune și 35 de ani pentru menținerea culorii.

Garanție coroziune țigla metalică

Coroziunea este unul dintre principalele motive pentru care un acoperiș din țigle metalice este supus degradării. Zonele afectate cel mai adesea de coroziune sunt cele în care se îmbină țiglele metalice. În aceste spații pot ajunge apa provenită din precipitații, alături de praf și alte reziduuri, împinse de vântul puternic. Având în vedere că discutăm despre spații destul de mici, este dificil ca în aceste zone să fie observată coroziunea.

Impactul coroziunii asupra unui acoperiș din țiglă metalică se transpune în costuri ridicate cu reparațiile și, în unele cazuri, poate fi nevoie chiar de înlocuirea acoperișului. De aceea, este extrem de important să investești în țiglă metalică de calitate superioară, care va asigura protecția necesară împotriva coroziunii un timp îndelungat.

Țigla metalică RoofArt din clasele Mat Premium este realizată din oțel suedez SSAB și beneficiază de protecție extinsă împotriva coroziunii. Tabla plană SSAB este alcătuită din mai multe straturi, inclusiv un strat de zinc de 275 gr/mp. Rolul acestui strat este de a proteja miezul din oțel împotriva coroziunii, acționând ca o barieră, în eventualitatea în care stratul superior de vopsea este zgâriat sau deteriorat mecanic, la fel și stratul de grund și cel de pasivizare, toate fiind aplicate peste cel de zinc.

O altă caracteristică a țiglei metalice RoofArt, cu rol de prevenție a coroziunii, este reprezentată de canalele laterale de scurgere aflate pe marginile panourilor de țiglă. Cele două canale de colectare a apei protejează acoperișul de acumularea condensului, precum și de infiltrațiile de apă provenită din exterior. Având în vedere că umiditatea și apa creează un mediu propice apariției coroziunii, canalele de scurgere și colectare reduc considerabil acest risc.

Totodată, țigla metalică Umbrella de la RoofArt este un produs inovativ, care se montează cu prinderi ascunse, fără îmbinări vizibile. Pe lângă avantajul estetic, această caracteristică elimină riscul de posibile infiltrări ale apei în zonele de fixare cu șuruburi, prevenind apariția coroziunii.

Garanția anticoroziune a țiglei metalice RoofArt este extrem de avantajoasă. De exemplu, țigla metalică din clasa Mat Premium Plus realizată din oțel suedez are o garanție anticoroziune de nu mai puțin de 50 de ani și o durată de exploatare de 60 de ani, ceea ce înseamnă că vei beneficia de un acoperiș durabil, care îți va asigura protecția necesară un timp extrem de îndelungat.

Garanție culoare țigla metalică

Culoarea acoperișului poate suferi modificări în timp, principalul motiv fiind acțiunea dăunătoare a razelor UV. Alegând un model de țigle metalice de calitate, vei putea preveni acest inconvenient.

Chiar dacă aspectele de ordin practic primează în alegerea țiglei metalice, acest lucru nu înseamnă că estetica acoperișului este mai puțin importantă. În realizarea produselor RoofArt ținem cont atât de caracteristici superioare din punct de vedere tehnic, cât și de menținerea unui aspect plăcut al acoperișului un timp cât mai îndelungat.

Tabla de oțel suedez cu acoperire GreenCoat® Pural BT este produsul prin care garantăm 35 de ani de menținere a culorii. Țigla metalică RoofArt este acoperită cu vopsea bio realizată în mare parte din produse naturale, beneficiind totodată și de tratamente pentru menținerea culorii un timp cât mai îndelungat. Astfel, produsul pe care ți-l oferim nu este doar rezistent, ci și impecabil din punct de vedere al aspectului.

Țigla metalică RoofArt este un produs cu eficiență ridicată, certificat prin standarde europene, iar calitatea sa este garantată de producătorul de materie primă. Pentru a afla mai multe despre beneficiile țiglei metalice, te încurajăm să ne contactezi. Reprezentanții noștri îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie și te vor ajuta să faci alegerea ideală din modelele de țigle metalice RoofArt, oferindu-ți soluții complete, personalizate și adaptate proiectului tău.