garantie tabla cutata roofart

35 de ani garanție pentru menținerea culorii la tabla cutată

Tabla cutată este o soluție extrem de versatilă, care poate fi utilizată atât în domeniul rezidențial, cât și în cel industrial. Datorită avantajelor pe care le aduce folosirea sa, tabla cutată este aleasă adesea în detrimentul altor variante, în numeroase proiecte.

Dintre destinațiile de utilizare a tablei cutate putem menționa acoperișurile, pereții despărțitori, plafoanele, streașina, lambriurile, fațadele și gardurile. La versatilitatea tablei cutate se adaugă și alte avantaje, precum prețul său accesibil, rezistența și montajul ușor. Discutăm, așadar, despre un produs care se adresează tuturor celor care desfășoară un proiect de construcții sau plănuiesc să facă acest lucru în viitorul apropiat, indiferent de mediu – în gospodărie, în proiecte rezidențiale ample sau în mediul industrial.

În plus față de avantajele menționate, tabla cutată de la RoofArt se distinge prin caracteristici unice. De asemenea, venim în întâmpinarea tuturor clienților noștri și le oferim mai multe variante de tablă cutată, din care pot alege produsul potrivit: tabla cutată T8, tabla cutată T18, tablă cutată profilată în interior sau în exterior, precum și tablă în forma standard sau model perforat pentru ventilare optimă.

Pentru pierderi minime de material, lungimea panourilor de tablă cutată de la RoofArt poate fi adaptată la proiect. În ceea ce privește aspectul și materialul tablei cutate, vei avea de ales între tabla cutată vopsită, tabla cutată zincată, tabla cutată ce imită lemnul și alte variante. Ce culoare să alegi pentru tabla cutată? Consultă oferta noastră și alege din varietatea de culori pe care ți le punem la dispoziție. Indiferent de culoare, tabla cutată de la RoofArt se distinge prin calitate superioară, menținându-și aspectul intact un timp îndelungat.

Am menționat anterior caracteristicile unice ale tablei cutate de la RoofArt, iar două dintre acestea se referă la garanția extinsă cu care este prevăzut produsul nostru. Datorită procedeelor tehnologice de ultimă generație prin care este obținută tabla cutată de la RoofArt și a calității superioare a materiei prime, produsul nostru beneficiază de garanție extinsă când vine vorba de coroziune și de o culoare păstrată în stare perfectă zeci de ani la rând.

Garanție coroziune tablă cutată

Un produs slab calitativ, indiferent de cât de bine ar arăta în momentul montajului, nu își va păstra aspectul plăcut o perioadă lungă de timp. Unul dintre motive este acțiunea coroziunii asupra materialului. Însă coroziunea nu afectează doar aspectul tablei cutate, ci și performanța sa. De exemplu, un acoperiș din tablă cutată afectată de coroziune este supus degradării, iar construcția poate fi afectată, printre altele, de infiltrații.

Toate variantele de tablă cutată de la RoofArt beneficiază de rezistență sporită la oxidare – proces ce determină apariția coroziunii. De exemplu, tabla cutată Mat Premium Plus, cu grosimea de 0.53 mm, strat de zinc de 275 gr și acoperire GreenCoat Pural BT, beneficiază de nu mai puțin de 50 de ani garanție pentru rezistența la oxidare.

Garanția la oxidare diferă în funcție de tipul de acoperire, însă în toate cazurile este vorba despre termene garantate de către producătorul materiei prime, SSAB Suedia.

Garanție culoare tablă cutată

În exterior, tabla cutată este expusă factorilor de mediu care o pot afecta atât din punct de vedere structural, cât și estetic. Bineînțeles, un produs cu caracteristici tehnice foarte bune nu va fi afectat de precipitații, dar nici de acțiunea dăunătoare a razelor UV.

Este necesar ca produsul ales, indiferent de tipul tablei cutate, să își păstreze o culoare plăcută un timp îndelungat. Aspectul este important indiferent de destinația tablei cutate: acoperiș, lambriuri, gard sau alte aplicații. La RoofArt găsești tablă cutată Mat Premium Plus pentru care îți oferim o garanție de 35 de ani pentru menținerea culorii și exfolierea vopselei. Această garanție extinsă se datorează acoperirii GreenCoat Pural BT.

Compoziția chimică a stratului de vopsea cu care este prevăzută tabla cutată RoofArt este optimizată pentru a rezista condițiilor meteo, rezultând o excelentă rezistență la factorii UV și corozivi. GreenCoat Pural BT este produsă în concordanță cu brevetul BT, o tehnologie pe bază BIO, care joacă un rol activ în protejarea mediului înconjurător. În cazul acoperirilor BT, o parte substanțială a uleiului fosil tradițional este înlocuită cu uleiul suedez de rapiță. SSAB deține un brevet la nivel mondial pentru această tehnologie de acoperire, iar produsele acoperite cu strat de vopsea SSAB respectă reglementările REACH actuale și nu conțin cromați, fiind fabricate conform EN 10169 + A1.

Când vine vorba de culoare, poți alege din oferta RoofArt varianta de tablă cutată care se potrivește cel mai bine caracteristicilor proiectului tău, astfel încât să integrezi armonios acest produs în spațiu. De la varianta zincată, până la culori precum vișiniu, roșu cărămiziu, gri antracit, imitație de lemn de Mahon, maro, negru și altele – tabla cutată RoofArt este un produs rezistent și durabil, pe care te poți baza un timp îndelungat.

Ai nevoie de tablă cutată pentru proiectul tău? Solicită informații suplimentare de la echipa RoofArt. Vom reveni în scurt timp cu o propunere personalizată, cu sfaturile de care ai nevoie pentru ca proiectul tău să se desfășoare în cele mai bune condiții, precum și cu o ofertă de preț al tablei cutate.