tigla metalica Arctica RoofArt

Cu ce vine nou profilul de țiglă metalică Arctica?

Cel mai nou produs din portofoliul RoofArt, țigla metalică Arctica, are caracteristici inovatoare, care îl vor plasa rapid în preferințele echipelor de montaj, precum și ale beneficiarilor direcți care sunt în căutarea unei soluții pentru acoperișuri eficiente, sigure și care își vor păstra aspectul și proprietățile intacte zeci de ani.

Țiglă din oțel suedez

Materialul din care sunt realizate panourile de țigle Arctica este oțelul suedez SSAB, cu acoperire GreenCoat® Pural BT și strat de zinc de 275 g/mp.

Acoperirea țiglei Arctica cu vopseaua GreenCoat® Pural BT transformă acest produs în unul sustenabil și oferă tablei de oțel suedez proprietăți ecologice, patentul unic BT (Bio-based Technology) fiind în topul soluțiilor „eco” pentru acoperișuri. Întregul proces de fabricare a țiglei Arctica este unul avansat din punct de vedere tehnologic și realizat cu grijă față de mediul înconjurător. Stratul de acoperire bio conține o parte substanțială de ulei de rapiță, care este utilizat în locul uleiurilor tradiționale pe bază de combustibili fosili, ceea ce înseamnă că amprenta de carbon este redusă considerabil în fabricarea țiglei Arctica.

Crestele profilului de țiglă metalică Arctica din oțel suedez, în număr de trei, reprezintă o noutate din punct de vedere al designului. Pe lângă aspectul deosebit, care distinge profilul acestei țigle de alte tipuri, crestele pot fi asociate cu vârfurile ghețarilor arctici. Această asociere este cu atât mai potrivită datorită rezistenței oțelului suedez SSAB, din care este făcută țigla Arctica, în cele mai dificile condiții climaterice, asemenea celor din zonele geografice acoperite de ghețari. La fel ca toate celelalte produse din portofoliul RoofArt, Arctica rezistă la temperaturi extreme, vânturi puternice, căderi abundente de zăpadă, gheață și cantități ridicare de precipitații. Rezistența oțelului suedez SSAB este dovedită în peste 40 de ani de teste.

Montarea panourilor de țiglă

O altă noutate adusă de țigla metalică Arctica din oțel suedez este reprezentată de simetria panourilor. Această caracteristică joacă un rol important în felul în care se montează panourile de țiglă Arctica, permițând montarea fie de la stânga la dreapta acoperișului, fie invers, de la dreapta la stânga.

Flexibilitatea dată de simetria panourilor Arctica permite echipei de montaj să aleagă cea mai bună opțiune, în funcție de preferință sau de necesitate. Astfel, discutăm despre un montaj mult mai simplu și mai rapid de  realizat.

Montarea țiglei Arctica se poate realiza în siguranță, datorită dimensiunii reduse a panourilor de tablă. Doar doi montatori pot executa întreaga lucrare de instalare a acoperișului, utilizând panouri de țigle cu dimensiunile de 1205x380mm (un modul) sau 1205x730mm (două module), iar manevrarea acestora poate fi făcută de o singură persoană.

Datorită faptului că pierderile de material sunt diminuate la decupajele de lângă coame, dolii, lucarne sau ferestre de mansarde, montajul acestei țigle este eficient inclusiv din punct de vedere al costurilor.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei țigle metalice care să ofere durabilitate, siguranță, caracteristici tehnice de excepție și un design desăvârșit, îți poți îndrepta atenția către Arctica. Trimite-ne detaliile proiectului tău, iar noi îți vom face o ofertă cu raport excelent calitate-preț, alături de toate informațiile suplimentare de care ai nevoie.