acoperisul roofart tigla metalica bio

Ce este GreenCoat Pural BT și cum protejează acoperișul

Cu siguranță știi deja cât de important este ca acoperișul să fie rezistent și durabil, având în vedere rolul de protecție pe care îl joacă în ceea ce privește locuința ta. Însă, te-ai întrebat vreodată care sunt caracteristicile care transformă un simplu acoperiș într-unul care se diferențiază prin calitate superioară, rezistență sporită și durabilitate maximă? Din acest articol vei afla ce este acoperirea GreenCoat Pural BT și de ce este considerată o inovație de către specialiștii în domeniu.

Acoperirea GreenCoat Pural BT – Avantaje unice pentru acoperișuri

Atunci când vine vorba despre acoperișul unei case, importanța produselor de calitate este de necontestat. Din acest punct de vedere, stratul de acoperire GreenCoat Pural BT, pe care îl regăsim în cazul clasei Mat Premium Plus a țiglelor metalice disponibile la RoofArt, aduce un plus de inovație, protecție și durabilitate țiglei metalice.

GreenCoat Pural BT este un strat de acoperire patentat de SSAB, producătorul suedez al materiei prime pentru țigla metalică, cu o formulă bazată pe ingrediente bio. Este un produs unic pe piață, vopseaua fiind realizată cu ulei de rapiță, în locul uleiului fosil utilizat în mod obișnuit pentru astfel de produse. Pentru această tehnologie de acoperire, liderul mondial SSAB deține un brevet la nivel internațional. Fiind vorba despre ingrediente bio, GreenCoat Pural BT se află în topul produselor ecologice. GreenCoat Pural BT este prietenoasă cu mediul, fiind un produs care respectă cele mai înalte standarde de profil.

GreenCoat Pural BT oferă cel mai înalt nivel de durabilitate pentru acoperișuri metalice. De asemenea, acoperirea oferă un plus de rezistență la intemperii și una dintre cele mai mari clase de rezistență la coroziune (RC5+) și la razele UV (Ruv5). Datorită suprafeței ușor structurate a țiglei, acoperișul este protejat de uzura mecanică.

Durabilitatea GreenCoat Pural BT, o inovație SSAB, este dovedită, iar țigla metalică rezistă în cele mai grele condiții meteorologice. Caracteristicile unice ale GreenCoat Pural BT se reflectă în garanția extinsă a țiglei metalice pentru acoperișuri Umbrella și Arctica, pe care le găsești la RoofArt: 50 de ani garanție anticoroziune și 35 de ani garanție la culoare.

GreenCoat Pural BT nu dezamageste nici din punct de vedere estetic, avand un aspect deosebit, textural, cu reflexii sclipitoare. Astfel, țigla metalică acoperită cu GreenCoat Pural BT este în topul preferințelor celor care au așteptări ridicate în ceea ce privește designul acoperișului. Oțelul cu acoperire GreenCoat Pural BT este disponibil în finisaje clasice, mate, iar țigla metalică potrivită acoperișului tău poate fi aleasă dintr-o varietate de culori inspirate de natura nordică.

Tipuri de acoperișuri metalice cu acoperire GreenCoat Pural BT

Din portofoliul nostru de produse poți alege țiglă metalică cu acoperire GreenCoat Pural BT Umbrella sau Arctica – două produse inovatoare, extrem de rezistente, rezultatul utilizării celor mai noi tehnologii de producție. Materia primă din care este realizată țigla metalică pentru acoperișuri din clasa Mat Premium Plus cu acoperire GreenCoat Pural BT este oțelul nordic SSAB, cunoscut pentru rezistența sa dovedită prin rezultatele unor teste extreme.

Umbrella este produsă în două variante de panouri de țiglă: cu lungime maximă de 12 module (varianta cu prindere clasică) și cu panouri de două module (varianta cu prindere cu șuruburi ascunse).

Arctica este cel mai nou produs adăugat în portofoliul RoofArt și este o țiglă metalică disponibilă în panouri de unul sau două module (doar în varianta cu prindere clasică).

Pentru mai multe detalii legate de țigla metalică pentru acoperișuri Arctica și Umbrella cu acoperire GreenCoat Pural BT, poți accesa pagina dedicată produselor sau poți contacta echipa RoofArt, care îți stă la dispoziție cu sfaturi și recomandări.