tabla cutata gard roofart

Tabla cutată pentru gard – Cât costă?

Ai nevoie de liniște și intimitate atunci când petreci timpul în curtea casei? Sau poate dorești să delimitezi grădina de restul curții? Indiferent de situație, un gard este soluția excelentă pentru a obține siguranță și intimitate. Însă gardul perfect înseamnă mai mult decât funcționalitate. Optând pentru materialul potrivit, acesta poate contribui la îmbunătățirea aspectului general al casei și spațiului în care este amplasat.

Există mai multe tipuri de materiale din care poți alege pentru gard, iar o variantă din ce în ce mai răspândită, datorită categoriei avantajoase de preț, aspectului plăcut și rezistenței sporite, este gardul din tablă cutată. Pentru a-ți pune amprenta asupra designului, poți combina panourile de tablă cutată cu piatră sau lemn, rezultând un gard cu aspect modern. O altă variantă modernă este așezarea tablei cutate pe orizontală.

La RoofArt găsești tablă cutată care poate fi folosită pentru numeroase aplicații, inclusiv pentru garduri. Venind în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și din dorința de a le oferi un produs versatil și calitativ la preț accesibil, în anul 2020 am investit într-o linie specială de producție a tablei cutate. A deține propria linie de producție pentru tablă cutată ne oferă posibilitatea de a realiza tablă cutată pentru garduri sub formă de panou conform nevoilor și preferințelor tale în materie de culoare, grosime și lungime.

Tipurile tablei cutate

Din oferta noastră fac parte două tipuri principale de tablă cutată: T8 și T18. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de materii prime și în nu mai puțin de patru tipuri de texturi și opt tipuri de nuanțe. Află mai multe despre tipurile tablei cutate din rândurile următoare.

Alege tabla pentru gard în funcție de dimensiunea cutei

Din portofoliul nostru poți alege fie tabla cutată panou T8, cu dimensiunea cutei de 8mm, fie tabla panou T18, care are cute cu dimensiunea de 18mm.

În timp ce tabla cutată T8 este recomandată pentru suprafețe de dimensiuni mai mici, iar varianta T18 este potrivită pentru acoperirea suprafețelor vaste, când vine vorba de garduri poți alege oricare variantă, în funcție de preferințele tale în materie de design.

Ambele tipuri de tablă cutată pot fi profilate în funcție de recomandările specialiștilor din echipa RoofArt, dar și de specificațiile gardului. Îți punem la dispoziție atât varianta cutelor profilate în exterior, cât și cea în care cutele tablei sunt profilate în interior.

Modelul de tablă cutată T8 poate fi produs în varianta cu perforații pentru ventilare – un aspect extrem de important de luat în calcul pentru garduri aflate în zone expuse vântului puternic. Un panou perforat de tablă cutată permite trecerea vântului puternic, iar astfel se asigură o protecție sporită a gardului.

O caracteristică suplimentară a tablei cutate T18 este cuta de rigidizare suplimentară de pe panou, menită să asigure durabilitate și rezistență în cazul montajului pe zone extinse. Poți opta pentru această variantă dacă dorești un gard în suprafață continuă, fără întreruperi și stâlpi intermediari așezați între panourile de tablă.

Panourile T8 și T18 de tablă cutată pentru garduri sunt disponibile în lungimi de la 300 mm până la 6000 mm. În timp ce pentru panourile T8 lățimea utilă este de 1180 mm, în cazul panourilor T18 discutăm despre o lățime utilă de 1100 mm.

În ciuda greutății de doar 4 kg/ mp, care le face ușor de manipulat și montat, panourile de tablă cutată T8 și T18 sunt extrem de rezistente, datorită materiei prime de calitate superioară, dar și a procedeului tehnologic de ultimă generație prin care sunt obținute. Se montează ușor atât pe orizontală, cât și vertical.

Alege tabla cutată în funcție de materia primă

Punem preț pe calitate și din acest motiv am ales să producem tabla cutată pentru garduri și alte aplicații doar din cele mai bune materiale disponibile pe piață. Variantele pentru care poți opta au o grosime cuprinsă între 0.40 mm și 0.53 mm:

 • Zincat
 • Imitație Lemn Mahon
 • Lucios Economic
 • Lucios Standard
 • Mat Extra
 • Mat Premium Nordic (Suedia)
 • Mat Premium Plus (Suedia)

Panourile de tablă cutată din oțel nordic suedez beneficiază de o acoperire specială, SSAB GreanCoat Mica BT sau SSAB GreanCoat Pural BT, ce asigură durabilitate sporită, rezistență ridicată la intemperii și la razele UV, precum și o garanție mai mare.

Prețul tablei cutate

Prețul tablei cutate este, în general, unul accesibil, în comparație cu alte tipuri de materiale folosite pentru gard. Acesta variază în funcție de mai mulți factori, precum:

 • materia primă din care este făcută tabla cutată;
 • dimensiunea cutei;
 • necesarul de material pentru gard;
 • tipul de acoperire a tablei cutate.

Tabla cutată este o variantă economică pentru garduri rezistente, durabile, cu aspect plăcut și modern. Solicită acum o ofertă de preț pentru tabla cutată de la RoofArt, oferindu-ne și câteva detalii despre gardul pe care plănuiești să îl realizezi din acest material. Vom reveni în scurt timp cu sfaturi personalizate și varianta optimă pentru categoria de preț în care vrei să te încadrezi.