tabla cutata zincata roofart

Tabla cutată zincată – Beneficii și preț

Anul 2020 a marcat un moment important pentru noi, compania RoofArt, care ne-a permis să venim în întâmpinarea nevoilor celor care au încredere în produsele noastre de calitate superioară: investiția într-un echipament performant pentru producerea tablei cutate sub formă de panouri pentru acoperiș, fațade, garduri și lambriuri de streașină.

La noi poți găsi două variante de tablă cutată, raportându-ne la dimensiunea cutei: tabla cutată T8, potrivită pentru acoperirea suprafețelor de mici dimensiuni și tabla cutată T18 cu rigiditate sporită, potrivită pentru construcții și suprafețe vaste.

Ambele variante de tablă cutată sunt disponibile în mai multe opțiuni în ceea ce privește materialul de acoperire și finisajul, iar în acest articol îți vom oferi detalii referitoare la cea mai accesibilă dintre acestea când vine vorba de preț: tabla cutată zincată.

Ce este tabla cutată zincată?

Tabla cutată zincată este un material de construcții extrem de versatil, cu utilizări multiple în gospodărie și în mediul industrial.

Materialul este rezultatul unui procedeu complex, care presupune cutarea și tăierea foilor din oțel cu ajutorul unui sistem special. Distanța dintre cute este egală, iar înălțimea cutelor poate fi de 8 mm sau 18 mm, în funcție de varianta aleasă.

Varianta zincată are o grosime de 0.45 mm, iar stratul de acoperire are o densitate de 100g de zinc/ m².

Beneficii tablă cutată zincată

Datorită materialului de foarte bună calitate din care este făcută, precum și a procedeului tehnic modern prin care este obținută, tabla cutată zincată de la RoofArt aduce numeroase avantaje utilizatorilor.

Printre cele mai importante beneficii ale tablei zincate din portofoliul nostru de produse se numără și următoarele.

Versatilitate în utilizare

Ideală pentru folosirea ca tablă acoperiș în cadrul anexelor gospodărești sau pentru halele industriale, tabla cutată zincată de la RoofArt este alegerea celor care își doresc calitate și rezistență la cost redus. În plus, aceasta se mai poate folosi pentru garduri și diverse tipuri de placări verticale la exterior sau interior.

Montaj rapid și ușor

Montajul tablei cutate poate fi realizat inclusiv peste vechea învelitoare în cele mai multe cazuri. În ceea ce privește montajul în celelalte tipuri de aplicații, altele decât acoperișul, nu va fi nevoie decât de puțină dexteritate, datorită simplității profilului tablei cutate de la RoofArt, care facilitează fixarea.

Greutatea redusă

Greutatea redusă a tablei cutate zincate RoofArt, de doar 4 kg/ m², o transformă în materialul ideal pentru structurile ușoare, chiar și în cazul suprafețelor extinse.

Preț tablă cutată zincată

Comparativ cu alte tipuri de materiale, tabla cutată zincată are un preț foarte accesibil, acesta fiind un alt beneficiu important. Pentru a afla un cost estimativ al proiectului în care vei utiliza tablă cutată zincată, ne poți cere o ofertă rapid, folosind formularul dedicat din site-ul nostru.

În general, în stabilirea cotației de preț, se vor lua în calcul factori precum dimensiunea cutei și necesarul de material, la care va trebui să adaugi și un cost pentru montaj.

Tabla cutată zincată de la RoofArt este varianta cea mai accesibilă la preț pentru care poți opta, fiind ideală pentru proiecte mai mici, atât din punct de vedere al dimensiunii, cât și al bugetului.

Luând în considerare faptul că începând cu anul 2020 am dat startul producției tablei cutate, poți avea garanția faptului că la RoofArt găsești un preț de producător pentru acest material, alături de calitatea caracteristică fiecărui produs din portofoliul nostru.

Cere acum o ofertă de preț pentru tabla cutată zincată și bucură-te de toate beneficiile pe care ți le va aduce acest produs: montaj rapid, versatilitate și cost accesibil! Îți putem livra materialul direct pe șantier, la dimensiunile cerute de tine, eliminând pierderile de material și, implicit, riscul unui cost mai ridicat.