tabla click artclick roofart

Ce este tabla click?

Alegerea materialelor potrivite pentru construcția sau renovarea unui acoperiș poate fi o sarcină dificilă, având în vedere numeroasele opțiuni disponibile. RoofArt vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o soluție inovatoare și eficientă – ArtClick, tabla click care promite un montaj rapid, design minimalist și preț corect!

Care sunt caracteristicile tablei click?

Tabla click este un material pentru acoperișuri și fațade, care se caracterizează prin panourile metalice prevăzute cu un sistem de îmbinare de tip click, numit și sistem de clipsare. Această caracteristică permite un montaj rapid și ușor, cu rezultate excepționale din punct de vedere al designului, datorită aspectului său minimalist și modern.

Tabla click este potrivită atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru cele industriale, adaptându-se cu succes la proiecte de construcții noi sau de renovare. Versatilitatea și eficiența tablei click o fac o opțiune atractivă și practică pentru cei care își doresc un acoperiș sau o fațadă durabilă, estetică și cu un preț redus de montaj.

Avantajele tablei ArtClick

ArtClick oferă avantaje notabile, atât din punct de vedere practic, cât și estetic, în special datorită sistemului etanș, cu prinderi ascunse.

Fără infiltrații, inclusiv în perioadele caracterizate de ploi abundente

Tabla ArtClick este extrem de rezistentă la intemperii, inclusiv la ploi, zăpadă, vânt și radiații UV. Datorită sistemului de prindere ascuns, apa nu se infiltrează în interior, prevenind astfel deteriorarea sistemului de învelitoare și scurgerile.

Confort sporit și facturi mai mici la energie

Sistemul etanș asigură o izolație termică excelentă, ajutând la reducerea pierderilor de căldură și la menținerea unui mediu confortabil. Totodată, oferă și avantajul reducerii costurilor la energie electrică, care nu este un aspect de neglijat.

Durată de exploatare de zeci de ani

Tabla click este, în general, cunoscută pentru durabilitatea și longevitatea sa. Materialele utilizate pentru ArtClick sunt foarte rezistente la coroziune și pot dura zeci de ani cu întreținere minimă. În plus, panourile sunt profilate longitudinal, asigurând o rigiditate sporită, caracteristică ce prelungește durata de viață a tablei ArtClick. Garanția pe care o oferim pentru tabla click cu acoperire GreenCoat Pural BT este de 50 de ani pentru rezistența la coroziune și 35 de ani pentru menținerea culorii și exfolierea vopselei.

Estetică modernă și varietatea designului

ArtClick este disponibilă în patru modele diferite, adaptându-se astfel la o varietate de cerințe și preferințe estetice.

Modelul ArtClick RA1, se caracterizează prin lipsa cutelor suplimentare pe suprafața panoului de tablă, oferind un aspect neted și minimalist, potrivit pentru proiecte moderne.

ArtClick RA2 dispune de două cute pe suprafața panoului de tablă, care adaugă un plus de dinamism și textură acoperișului sau fațadei.

Modelul ArtClick RA3 prezintă nouă cute, care accentuează lungimea panourilor, panta acoperișului și verticalitatea unui perete placat, conferind un aspect estetic aparte și o prezență distinctă.

În sfârșit, ArtClick RA4 se remarcă prin cutele mult mai dese pe panoul de tablă, oferind o volumetrie specială și o rigiditate sporită, asigurând astfel durabilitate și stabilitate în timp.

Fiecare model al gamei ArtClick se adaptează perfect la stilul și specificațiile proiectului tău, garantând un aspect estetic plăcut și un montaj rapid și eficient. Indiferent de modelul ales, vei beneficia de calitatea și inovația RoofArt, care transformă orice acoperiș sau fațadă într-o operă de artă arhitecturală.

Ușurință în montaj și întreținere minimă

Datorită sistemului de prindere click și dimensiunilor panourilor, care au o lățime de 540 de mm, tabla ArtClick poate fi instalată rapid și eficient. Întreținerea este minimă, fiind necesare doar curățarea ocazională și inspectarea periodică obișnuită a acoperișului.

Montajul simplu și rapid al tablei click

Sistemul de clipsare al tablei click asigură un montaj ușor și rapid, reducând timpul de lucru și costurile asociate cu manopera.

Panta minimă de montaj recomandată este de 8°, iar panta maximă de montaj este de 90°. În ceea ce privește dimensiunile de producție, lungimea maximă a panoului de tablă click recomandată este de 6000 mm, iar cea minimă de 500 mm.

Panourile de tablă ArtClick se montează de la stânga la dreapta și se fixează prin presare în zona laterală de îmbinare peste panoul de dedesubt. Fixarea panoului de tablă click de astereala acoperișului se face prin intermediul holșuruburilor cu cap plat, în partea dreapta a panourilor, în zonele pre-găurite. Următorul panou de tablă click va acoperi această secțiune, creând astfel o zonă etanșă și impermeabilă, care previne infiltrațiile.

Pentru montajul tablei click se recomandă utilizarea unei structuri de lemn cu astereală continuă, în special dacă se preconizează circulația pe acoperiș ulterior montajului, pentru instalarea de panouri solare sau fotovoltaice, mentenanța învelitorii sau alte accesorii suplimentare. Dacă accesul pe acoperiș după montaj va fi limitat, tabla click poate fi montată pe o structură de lemn cu distanță între șipci. Această variantă de montaj va genera economii semnificative, datorită utilizării unei cantități mai mici de lemn pentru construcția asterelii.

Alegerea tablei ArtClick pentru acoperiș sau fațadă reprezintă o decizie practică, datorită montajului rapid și eficient, durabilității și aspectului estetic minimalist. Solicită acum o ofertă de preț pentru proiectul tău!